Petan.VUT Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 to Kube: nárazník sem sehnal na obautodily.cz za 3000,- bez laku a lišt. Snad budou fotky po víkendu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Takze jsi sel do noveho kousku. Dik za info, ja prolizam fora a bazary jak sileny a asi mi taky nezbude nez jit do noveho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Jo já sem taky sháněl po bazarech a všude možně, ale většinou někdo prodává prasklej nebo poškrabanej a takhle vím, že je to origo a ty peníze co bych dal za opravu, tak sem to nastříkal. Ale někdo má štěstí a sežene za dobrej peníz....ale já sem sháněl celou zimu a nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Taky uz ho shanim delsi dobu, tak se hold uvidi jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Dopadne to špatně, taky ho neuspěšne shánim :D Petane, auto máš moc pěkný , kde si sehnal ty ostřiky předních světel? Všechno z OB? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 já taky scháněl nějakej slušnej jetej a nepodařilo se mi, tak jsem šel taky do origo novýho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Ty ostřiky sem sehnal od jednoho chlapa z inzerátu. Sem na něho náhodně narazil. Je to origo v barvě komplet za 790 i s poštou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak konečně je auto přestrojené...omlouvám se za fotky, je to focené telefonem.... Akorát sem ještě podlepoval jedno mračítko, tak je tam izolepa. A jedna chybička přes zimu....nějakej debil mně udělal štulu do prahu těsně u předního nárazníku, ani nevím, jak se to někomu podařilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Proukoukla holka jedna, pěkný pěkný :) Co kola, přijde nějaká barvička nebo zůstane klasika?! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 No přemýšlím o nějaké barvě, ale ještě nevím právě. Ale nechám to až přes zimu, kdy budu dávat nové letní. A co ty s bravou na kola? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Chtělo by to narovnat SPZ.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Čeho si tady nevšimnete chlapi... :) podívám se na to, nějak sem to přehlídl. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 No já půjdu nejspíš do té oranžovo-červené, když už to má bejt cirkus tak pořádnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak konečně je auto přestrojené...omlouvám se za fotky, je to focené telefonem....Akorát sem ještě podlepoval jedno mračítko, tak je tam izolepa. A jedna chybička přes zimu....nějakej debil mně udělal štulu do prahu těsně u předního nárazníku, ani nevím, jak se to někomu podařilo. pěkná kočka se z ní stala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Jotak trošku se to zlepšilo.... Ty kola budou zajímavý...já bych dal asi bud černý nebo bílý. Takový ty jiný barvy nechám těm mladším a odvážným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 No tak ta tvoje Octa teda mega prokoukla, to se musi nechat ;) ;) :D A fakt si tu spz narovnej Pravou stranu mas o hodne niz :P A kola strikni do Bile. Cerna by te tvoji neslusela ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Tak udělané zase nějaké věci, jako dvojité svícení obrysovek, dány vzadu nové kotouče ATE a desky ferodo. ostatní fotky jako brzdy sem nějak nestihl vyfotit, ale až bude umyté auto, tak musím zdokumentovat všechno. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Pěkný pěkný...každopádně asi nebudu jedinej komu dojem kazí CZ znáček na zadním nárazníku a k RS designu mi ani to tažný uplně nesedí, je odnímatelný?! Hned bych ho poslal do pryč :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 JO no to tažný je hrůza....odnímatelný není, taky bych ho hned vyhodil, ale jelikož opravuju barák, tak ho docela často potřebuju a nový odnímatelný se mně kupovat nechce ted. snad časem.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Petan: Hele ja mam nejaky odjimatelny z moji okti. Ja to nevyuziju ze dvou duvodu: Kvuli narazniku uz ho tam nemam jak pridelat a na vozik mame fabii :) Takze pokud by jsi chtel tak hod SZ cena bude minimalni. Jen je trosku zrezle, tak bych Ti to kdyztak nafotil a rozhodl by jsi se, jestli by jsi to nejak sam renovoval a jestli to ma cenu ode me brat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 tak fotky kol a brzd po čištění a nátěru a zadek nový kotouče a desky.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 PĚKNĚ SIS POHRÁL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 jo je to pěkná drbačka, ale brzdy je dobrý po zimě vyčistit od rzi, namazat zadní čepy a vyčistit drážky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Tak konečně sem dohledal graf z brzdy...akorát fan tam nějak nezadal jednu korekci říkal, tak tam je prej o pár koní (5) víc. a prej sériovej výkon velice slušnej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Pekny graf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 tak něco málo nového, sloupky polepeny karbon fólií + v interiéru rámečky kolem mřížek a vypínače světel a středový panel nově. A vykuchaný katalyzátor konečně. Tento týden budou ještě nové zadní tlumiče. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Pěkná práce :) šikula :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 tak konečně mně došla rs koncovka :)....takže vyříznout otvor v nárazníku a navařit. Snad to nějak dobře půjde. nevítě čím je nejlepší vyřezávat tu díru v nárazníku? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 přímočarkou to vyřízneš jedna dvě. Jinak RS koncovka je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Tak konečně dána letní kola a auto umyto po zimě. Tak nějaké změny po zimě, rs volant,řadička rs a potahy, oddělána tabulka pod spz zadní :) ještě se chystám zajet pro lízátko z cupry a pak za Tdifunem pro trysky 764 a doladit to. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.