Mike Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Ahoj už nějaký ten pátek tuším že budu muset investovat do předku. Tedy můj problém když jedu po dálnici těch 130 cca 100km a potom sjedu do normálního provozu tak při přidávání plynu se mi rozkmitá předek ze strany na stranu po zařazení rychlostního stupně zase auto jede bez kmitu. Tudíž to dělá jen při akceleraci. Mohl by mi nikdo tak zhruba poradit na co se mám zaměřit? klouby,čepy atd.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brkosak Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Zkus otočit klouby u převodovky.Vyhoď ven poloosy vyměň ty vnitřní klouby levý za pravý.nestojí to nic a za 2hoďky to máš hotové.Mě to pomohlo.je po třepání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BaFi Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Zkus otočit klouby u převodovky.Vyhoď ven poloosy vyměň ty vnitřní klouby levý za pravý.nestojí to nic a za 2hoďky to máš hotové.Mě to pomohlo.je po třepání. myslíš kloby "" jako kameny ?? prostě jak je tyč od kynetáku tak na konci na 1000ci hranu je takovej kříž se ségrovkou tu sundat a dát na druhou tyč ?? zrcadlove ?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.