Frigo Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 viděl sem dobře že už máš opraveno? Nebo tam stojí nějaká jiná velmi podobná Octa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Monty: jo byl, ten pilot s RS kolama, taky plešatej Frigo: Ne to je kolegy z práce, už se mnou byl taky v lbc na stázku, ten má laurina, já furt čekam na pojišťovnu a včera jsem to odstrojoval a zjistil sem že mám intercooler poblitej od oleje :) že by turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 (upraveno) tak konečně nějaká fotka po opravě a po menších úpravách: + změna podsvícení interieru, trošku horší foto Upraveno Srpen 16, 2011 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Moc povedené, až na ty přední černé blinkry to totálně žeru ;) BTW jak máš udělané podsvícení budíků? Máš červené ručičky jenom rychloměru a otáčkoměru, nebo i palivo a teplota? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 i palivo a teplota, ale není to už tak výrazný jako u tacho, ale aspoň to není celý červený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Tak po dalších úpravách co jsem provedl, jsem včera bobinu prodal a vyměnil za mladší OII RS, takže v OI končím a pomalu se stěhuju vedle.. auto bylo bez problémů ale už se tam začali hromadit drobnosti a už nějaká léta mělo za sebou, přišlo to z nenadání ale přišlo. Zbyli mi gumové koberce, vana do kufru, roleta se síťkou za zadní sedačky a přední tlumiče s pružinama (najeto max 3000km) kdyby měl někdo zájem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.