Přejít na obsah

tommasAHC

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    689
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele tommasAHC

  1. Volant super. Rámeček vypínače světel jsem měl podobný, ta žlutá se dá omýt ředidlem, ale původní šedá to nebude, nějak to oxiduje a pak to je takhle hnusný. Stříknul jsem to matovým černým sprejem od Motipu a drželo to asi 3 roky. Moc se na to nešahá.
  2. tommasAHC

    Mazlik

    krásný stroj s krásnou výbavou. A taky se přimlouvám za olej po 15tis km nebo jednou ročně
  3. Díky pánové. Je to super stroj, totální nadšení mě drží už dva týdny a doufám, že jenom tak nevyprchá. Octávka má klidné časy, většinu ježdění pořídím služebním autem a co ne, tak na motorce. Lyžařská sezóna skončila a Octa odpočívá. Teď budu přestavovat kus baráku, tak si asi zase zajezdí s vlekem, aby mi holka nezlenivěla.
  4. Aby mi téma úplně nezapadlo, tak si ho trochu oživím
  5. OII není facelift, je to komplet jiné auto do posledního detailu. Navíc v první Octávce máš nejstarší generaci elektroniky (komfortního systému), tedy nejméně výbavy atd. Udělat jde všechno, ale určité věci smysl nemají. Buď si vylaď O1 nebo kup O2 a dostaneš auto s víceprvkem, lepším interiérem atd. A téma by šlo přesunout, ne?
  6. tommasAHC

    Nové znaky

    k tomu volantu. Problém je v tom, že se nedělá volant s chrom úsměvem a novým znakem, takže Ti nakonec nezbyde, než se pustit do výměny koga. Zeptej se BadyS, ted ty znaky prodával.
  7. tak hlavně hodně zdraví a ať jsi rychle v kupě
  8. dobrý, k téhle barvě to sedí. Ale za mě ještě ty přední světla pryč, to je fakt děs. Klidně origo a nastříkat jim vnitřky, ale tohle je nevkus PS: hoď foto volantu v autě, to mě zajímá
  9. tommasAHC

    KAMEŇ

    líbí se mi poslední. Teď ty nové odstíny šedé a hnědé co je k vidění na Passatech mě berou. Bílou bych nedával, má to každý a vypadá to jako fólie.
  10. BBS :wub: jezdit bych tím teda pak nechtěl, ale jsou to boží kola
  11. ty starý hagusy byly pěkně hnusný
  12. bohužel to číslo nemám, ale najdeš to v ETKA
  13. nápis pryč, OC logo pryč, podložka SPZ pryč a nechat jenom nový logo
  14. tommasAHC

    východní čechy

    Papík: kam jsi se odstěhoval? Pro mě je víkend zase pasé. Zítra se vracím do CZ a v pondělí asi zase odjíždím, takže chci stihnout co nejvíc věcí, být aspoň chvíli s mladou atd.
  15. k lapičce nad zadní sedadla mám jeden poznatek. Dá se dokoupit za pár kaček ten origo plechový rámeček, takže není pak problém ji vyndat bez poškození stropnice ;) Jinak doporučuju to dodělat. Já mám tři za sebou, ještě jednu nad kufrem (mám kombíka).
  16. mě to nic neříká. Vím, že Ti nic nezbývalo, když kola měla zničenou povrchovku, ale na tomhle typu kol je dobrý fakt jenom ten lesk. Jsou těžká, špatně se čistí.
  17. kombík viděn na dálnici. Reklamní fotky na velkých kolech s chrmpaketem vypadají teda jinak, ale mě se to líbí. Decentní, pěkný
  18. tsss, závidím ty znaky
×
×
  • Vytvořit...