Přejít na obsah

tommasAHC

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    689
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    310893531

Návštěvy profilu

2 915 zobrazení profilu

tommasAHC's Achievements

1

Popularita

  1. Volant super. Rámeček vypínače světel jsem měl podobný, ta žlutá se dá omýt ředidlem, ale původní šedá to nebude, nějak to oxiduje a pak to je takhle hnusný. Stříknul jsem to matovým černým sprejem od Motipu a drželo to asi 3 roky. Moc se na to nešahá.
  2. tommasAHC

    Mazlik

    krásný stroj s krásnou výbavou. A taky se přimlouvám za olej po 15tis km nebo jednou ročně
  3. Díky pánové. Je to super stroj, totální nadšení mě drží už dva týdny a doufám, že jenom tak nevyprchá. Octávka má klidné časy, většinu ježdění pořídím služebním autem a co ne, tak na motorce. Lyžařská sezóna skončila a Octa odpočívá. Teď budu přestavovat kus baráku, tak si asi zase zajezdí s vlekem, aby mi holka nezlenivěla.
  4. Aby mi téma úplně nezapadlo, tak si ho trochu oživím
  5. OII není facelift, je to komplet jiné auto do posledního detailu. Navíc v první Octávce máš nejstarší generaci elektroniky (komfortního systému), tedy nejméně výbavy atd. Udělat jde všechno, ale určité věci smysl nemají. Buď si vylaď O1 nebo kup O2 a dostaneš auto s víceprvkem, lepším interiérem atd. A téma by šlo přesunout, ne?
  6. tommasAHC

    Nové znaky

    k tomu volantu. Problém je v tom, že se nedělá volant s chrom úsměvem a novým znakem, takže Ti nakonec nezbyde, než se pustit do výměny koga. Zeptej se BadyS, ted ty znaky prodával.
  7. tak hlavně hodně zdraví a ať jsi rychle v kupě
  8. dobrý, k téhle barvě to sedí. Ale za mě ještě ty přední světla pryč, to je fakt děs. Klidně origo a nastříkat jim vnitřky, ale tohle je nevkus PS: hoď foto volantu v autě, to mě zajímá
  9. tommasAHC

    KAMEŇ

    líbí se mi poslední. Teď ty nové odstíny šedé a hnědé co je k vidění na Passatech mě berou. Bílou bych nedával, má to každý a vypadá to jako fólie.
  10. BBS :wub: jezdit bych tím teda pak nechtěl, ale jsou to boží kola
  11. ty starý hagusy byly pěkně hnusný
×
×
  • Vytvořit...