Petr81 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 já mám pocit, že jsme se s Vittem na "poradě vedení" u nás shodli, že štelovák už nikdy ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 procpak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 protože to je pak tvrdý a jak koza. Chvíli jsem na něm jezdil na Leonu a už fakt ne. ANo dostaneš se dolu, ale kurevsky na úkor pohodlí. Rozdíl mezi 15" a 17" kola je proti tvrdosti štelováku zanedbatelný. A to jsem jezdil na KW varianta 2 takže i tuhostně štelovatelnym a byla to hrůza .... Ale každej podle svého gusta. Mě to za to válení po zemi nestojí. A ani teď kdy auto najede cca 5000 km ročně ho tam nedám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 takze co tedy? Mam 40 pruzinu + B4 tlumic a potrebuju se dostat jeste niz. Tak mam koupit jen kratsi sportovni tlumic? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 ste měkkouši auto musí pořádně ležet a přitom sedět v zatáčce já bych nemohl jezdit na sníženejch pružinách - po přejezdu nerovností se auto rozvlní a to je hrůza.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 no ja porad nevim, ale asi mi ty 4cm eibach staci, vypada to dobre, sedi to diky kolum a tem pruzinam a i kdyz s tim tolik nejezdim tak mi to staci, uz takhle kolikrat neprojedu a v zime uz vubec... vali se docela hezky, ale uvidim az co bratr bude rikat na stelovak jinak je to umyty, ale asi sem si koupil notas bez bluetoothu tak to musim propojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 tak sice mobil fotky ale aspon neco az si bratr laskave nasetri na podvozek tak nafotime zase dvojicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 hmmm ty kola vypadají dobře přesně podle mého gusta .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 jj kdyz se to umeje tak to vypada paradne ja sem spokojen kdyz sviti slunicko tak vypada moc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Muj nazor je ten ze ty predtim byli moc lepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 rika nekdo kdo ma v podpisu ze 16ky jsou super ja ti dam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 k podvozku - štelovák je tvrdej, auto hopsavý a až potáhnete v -20 auto bez oleje kvůli tomu, že bylo nízko tak pochopíte No, pan prezident to má čistý, všichni mu to chválí, ale aby poděkoval to neeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 rika nekdo kdo ma v podpisu ze 16ky jsou super :( ja ti dam Jako to je jen muj nazor, ty kola jsou byli moc pekne gdyz je nigdo nemel..a tedka tam u Vas skoro kazde tunovane auto ma prave ty kola........a uz nejsou fensssiiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 tyhle ne, ty co má pan Amogh jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 tyhle ne, ty co má pan Amogh jo Jako ty taky jsem videl na moc auteh... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 krásný!!! ale zadek je pořád moc nahoře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 ty woe vidím dobře?? to auto je modrý? já myslím že jí slušej tamty kola byly taky super ale myslím že tyhle jí taky slušej takže příjemná změna jinak podvozek bude nebo možná už do měsíce ale teď to vázne u bobíka... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Hezký kolesa a je to fešanda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 uz to muzeme prestat chvalit... ptal jsem se, jestli nam pak odpadnou poplatky (za to chvaleni), ale pry ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 ale kdo nepochválí buď tady nebo u mě bude mít vyšší :( Vitto, ukaž co jsme si koupili za poplatky naživo ty kola vypadají na autě dobře 2Dakie: zadek je dobře, ale přední kolo stojí v dolíku co mám k brance takže to zadek zvedá. Fabka tam vůbec vypadá nakople 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 DEKUJI UCTIVE PANU VICEPREZIDENTOVI ZA VODU, HADICI, HOUBU... VELKA POKLONA KOSMONOSKEMU PREDSEDOVI SAMPON JSEM MEL SVUJ RENAULTI. Jinak tyhle tomasony jsem v CZ vsehovsudy videl troje a jedny z nich jsou ty moje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 povsimnete si prosim vzadu za moji octavkou mdreho audi, to sme s petrem kouili za poplatky a stridame si to co tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 rádo se stalo pane prezidente. Aspoň mě to donutilo umýt to svoje a máme spláchlou ulici :( . Až budeš zase v Boleslavi přijeť zas a udělej si čas ještě na kafe já do ty doby dám do kupy Octu a uděláme nějaký společný fotos vzadu na place 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 DEKUJI UCTIVE PANU VICEPREZIDENTOVI ZA VODU, HADICI, HOUBU... VELKA POKLONA KOSMONOSKEMU PREDSEDOVI :) SAMPON JSEM MEL SVUJ RENAULTI. Jinak tyhle tomasony jsem v CZ vsehovsudy videl troje a jedny z nich jsou ty moje a druhy moje co ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 vzhledem k tomu ze mas nejaky hnis na avataru tak ani nevim co mas za kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 jeden z Vás by se měl urazit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 to se urazili kvuli kolum lukyho??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Ahoj,zajímalo by mě jak jsi posílil (zřejmě jen čipem) tu tvoji hezkou 81kw naftu. U jaké fy,kde ,za kolik a jak jsi spokojen,jak to pobraly komponenty jako je spojka atd. Díky za doporoučení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 :( rádo se stalo pane prezidente. Aspoň mě to donutilo umýt to svoje a máme spláchlou ulici :) . Až budeš zase v Boleslavi přijeť zas a udělej si čas ještě na kafe ;) já do ty doby dám do kupy Octu a uděláme nějaký společný fotos vzadu na place ;) No když dáte vědět tak se taky přidám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 to se urazili kvuli kolum lukyho??? nene, kvůli jinýmu členovi /Maiden/ a jiným kolům 2Tomáš: no jasně, uděláme mini srázek ;) když letos grilovačka asi nebude :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.