vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 to me ceka taky cim to beres? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) mam takovou penu, to na to nastrikam, houbickou to zatru do latky, 2 hodiny to necham vetrat a schnout, no a potom to vezmu vysavacem... edit: vybornej je prej sonax http://www.sonax.cz/web/image_cla/1215203130_vyr_306200.jpg Upraveno Únor 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ten mam, ten chci zkusit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No nevím ale já když jsem čistil látkový sedačky tak to nikdy nebylo ono takže potom jsem to dával do škdovky a super za 1000kč (komplet čištění interieru+kufr a umytí motoru a nakonzervování všech gumových hadic (Autoelán Teplice ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 taky to nikdy nevycistim poradne ale chci to dostat z toho nejhorsiho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 premyslel jsem o vanishi, ten umi fakt divy s latkama zaprasenejma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Chipmann má pravdu hlavně se na to s těma pěnama vyse.... nikdy to nebude pořádně špína zůstává uvnitř látky a delá to pak mapy!!! Chce to udělat extraktorem a dostat to ven!!! Houmik už na to přišel...! Jestli si někdo chce udělat výlet na Vysočinu tak můžu sloužit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 takze to dam do skodovky za litr nebo nekde sehnat rucni cisteni aby to vytahli tak ted jeste naijt nekoho normalniho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 takze to dam do skodovky za litr nebo nekde sehnat rucni cisteni aby to vytahli tak ted jeste naijt nekoho normalniho ;) Tak tak chlape je to obrovský rozdíl po vyčištění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 takze to dam do skodovky za litr :) nebo nekde sehnat rucni cisteni aby to vytahli tak ted jeste naijt nekoho normalniho ;) Hele fakt ty ,,aktivní" pěny a podobný věci jsou k ničemu!! ;) Fakt to prokoukne fest jak se to vyčistí je to jak nový!!! Když si necháš udělat celej interier tak to bude kolem litru a bodeš mík klid. Nebo přejeď na besídku už po ránu a já ti udělám středy RS sedaček koberce a podlahu za dopoledne :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 kokyn: ;) ja se hlasim jako prvni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 kokyn: :) ja se hlasim jako prvni SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) o shit dobře bratr teď to chce ale ještě kožený tapeci a loketku btw. ty máš novej fotoaparát???? jinak já bejt tebou tak zkusím najít nějakou kvalitní látku s podobným motivem nechám si tak očalounit ty sedáky a na střechu pak hodil novou fólii :) EDIT: koukám že Peťa prodává tapeci z RS proč už tam nejsou taky? Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 nejsem milionar a ta bila se zaprasi na tech operkach a libilo se mi to jak je to tmavy a bily stredy jenom chce nechat precalounit volant ten se leskne jak zmzly hovno uz..cerny s bilym štrikovanim no a to je asi vsechno na dlouha leta dopredu dam si tam pak zase poradny brzdy a HP od bobajze casem a ty neser prodej weitec a poptej se bobika na HP pro tu tvoji herku taky kokyn - jaka je price pane kolego?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) mne se treba libi ty RS sedacky, ale k tomu cerny tapec lip to tam vynikne, kdyz uz, tak bych dal ty stredy tapecu do cerny kuze edit: Vitto byl rychlejsi ;) Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 tak bratros co nahodit nějaký pořádný fota jak to nakonec vypadá ty židle... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 určo to vypadá hrozně ...má strach to sem dát :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 jojo, ale hlavne v aute se valli porad ta cerna elegance takze ji dneska po praci chci vtahnout vyfotit v garazi a uklidit do sklepa nez si pro to nekdo prijede a hlavne to auto je zapraseny jak stoji venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 to stojíš tam nahoře u popelnic s autem plným sedaček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 presne tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 se jich chceš rychle zbavit viĎ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 dneska je uklidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 hele co jsem našel na stránkách škodovky http://www.skoda-auto.cz/cze/service/offer...bodyrepair.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 To máme tedy prezidenta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 nj to znam no :D chtel jsem to utajit, ale bohuzel...vlastni bratr me naprasil a to je tech videií vic no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 jj je ale tohle je bombastický 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 tak jak včera dopadly ty kola lamo? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 kola jsou na voze ale kvuli pocasi nebylo rucni myti, patek a sobota se vydavam do bolehlávky tak uvidime jestli to zitra brzo rano nedam typkovi na myti abych to mohl aspon vyfotit o vikendu ;) jinak je to siroky jak zabak ale libi se mi to i kdyz to zmensuje opticky ty disky ;) a je to co? nasprcnutyyyyyyyyyy ;) ten pul palce je desne znat tomu sem neveril, mam trochu acka :) je to libovka,jeste doladim nahustenia svetr bude 100% ready, v sobotu uz drandila do bolehlávky minulý tyden a nadseni akorat sem zjistil ze jak mam sedacky z anglickyho RSa tak vlastne sedim na spolujezdci a ten nejde dat az uplne na dno ta sedacka, cili v pici fuk a sem trochu vejs nez normalne a jelikoz je domrdla ta loketka tak se ani neopru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 ...a sem trochu vejs nez normalne a jelikoz je domrdla ta loketka tak se ani neopru stačilo by říct, že sedíš jak v Renaultu, ne? ;) :) ;) těšim se na fotky, teda jestli letos budou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 ale to vis ze jo fiesto ve stinu ;) budou budou, kdyz bude o vikendu jen trochu hezky udelam nejaky asi v bolce :) moh bych pred petrovym barakem sezente mi sobotni rucni mycku v bolce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.