romariooo Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Vitto: už víš s čim doraziš k megabossovi Romariovi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 s prazdnyma rukama a hladem :) nic nemam romane nejsou na to penize, setrim na sraz :D a ja chci tohle: OCTAVIA RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Hmmm...bíla je ted v modě Vitto.A co facelift v RS? Néé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 facelift - nemam na to a nelibi se mi to :) bila - tak my mame doma i vectru v bily takze aby to ladilo, chtel jsem budto cerna a bila nebo bila, ale kdyz bude modra nebo zluta tak v pohode :D hlavne ne stribrna a cervena ono to bude hlavne o penezich :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 AAAAAAAAAAAA TAK VCERA DOSLO K JEDNE NEMILE VECI OCTAVIA BYLA NASILNE ODEBRANA MYM BRATREM A NYNI MAM STRIBRNEHO LEONA B) ROZUM MUSEL USTOUPIT LASCE...BRATR POTEBUJE NAFTOVY AUTO B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 nějakej drzej brácha ne? B) bude jezdit delší trasy, že potřebuje naftu nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Vojta má Leona taky pěknýho tak nesmutni. Jen když pojedeš dál tak tě sežere B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 prej je to do boleslavi uz dalkova trasa B) super B) leopn dobry ale zere 11 B) to se poseru to budu porad tankovat :D a nema to klimu ani folie, okamzite jde na polep, nebudu jezdit v peci B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 tak přijeť do Bolky sOplem B) No Vojta říkal, že to pěkně žere klima v současným podzimním počasí netřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 No tos to vyhrál, vlastně z bláta do louže Radím zvýšit členské poplatky a u Garnyho, nebo Martina domontovat klimu. Nebo by ti mohl pan velkomožný Petr81 půjčit svýho TDi Leoše, stejně s nim ještě od koupě nevyjel, tak co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 ale vyjel ty joudo pražskej jezdíme spolu do práce, to víš zanedlouho půjde do světa tak ať si ho ještě užiju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Dneska prvně teda, jo? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 tsss, už máme společně najeto 6t km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 No ty jo teda, to se ten mazut vyplácí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 to jste toho moc nenajezdili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 nj, je to tak jsem si ho chtěl dát do kupy a udělat všechno co jsem chtěl hned a když se to povedlo tak půjde z baráku ( 2P2M: Hele ono je fuk jestli je to nafta nebo benzín protože v době kdy jsem ho kupoval Topsport s 1,8T stál ty samý prachy protože jich je paradoxně v nabídce míň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Zdravím všechny skalní oktaviány. :) :D Vitto nadává ale taky jsem to neměl zadarmo tu výměnu jednak srdeční záležitost o leona jsem se staral jako o sebe každej měsíc minimálně jednou vyluxovanej a dvakrát ručně mytej šampónem. jinak srovnání: brácha má v leonu: půlku nádrže, plnou nádrž na ostřikovače, vevnitř čisto že by se tam dalo jíst já v oktě: dojezd dle maxidotu 20km u pumpy už jsem měl dojezd Okm ---> dotankováno 51 litrů :D nádobka ostřikovačů suchá jak grand canyon vevnitř trošičku bordel :D :D Neeee ale chápu že brácha nemá na auto tolik času co já a i tak mu tady předevšema moc DĚKUJU!!!! já nejezdím měsíčně kolem 700km a brácha kolem 200 takže si myslím že je to korektní :) nejvíc mi bude smutno po kolech a krásným zvuku z výfuku... tady nějaký fota v čem si teda teď prezident vozí zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jinak nebojte se že by oktávka byla násilně odebrána z octavia clubu budu se samozřejmě snažit reprezentovat nadále! Plány s oktou jsou vcelku minimální menší přestavba na decentní USA look a možná štelovák abysme šli ještě níž :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Hmm, taky bych Octu hned vymenil za Leoona... :D Jak to myslis, USA look?? Mala SPZ a pozicky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 :D :D pěkně vitto odevzdal :) chjetov: Ty kola přehoď, ne? Nemusely by vypadat špatně :D vitto: přesuň si laskavě toto téma, nyní o Leošovi, do ostatních značek, díky :D Petr81: jasný, dneska až na spotřebu při štrekách je to fuk, o tom žádná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 hajzloveeeee :D vlastni brat prej :D no tak nadrz byla prazdna protze se se akorat vratil od romaria z HK a jedina planovana cesta tenhle tyden byly Letnany zitra rano v pet :D to by vystacilo :D Ostrikovace dosli pred cestou do HK , jelikoz Octa nema dalnicni znamku (vojta zapomnel pripomenout :D ) tak sem jel rychle aby me na pumpe ty hajzlici nevideli :D No jinak na auto se nemel cas ted no, proste me vozi obcas do prace a jinak na hokeje... Takze bratre uzij si ho a ja te na jare dohonim RSem snad :D Leon pujde holt do sveta z mu bude taky deset :D Jinak sem dostal auto ktery ma 9 letech najeto 62 000 :D Prvni majitel, serviska :D Ale kdybyste videli ty reci, prej nech mi tam Alpinu s propojenim na iPod a nech mi tam tohle a tamhleto :D a to sem jeste ty radia prepojoval v jedenact v noci vcera u nas :D No bylo to zajimave ale bratrik holt pokracuje v mych stoipach ktere vedly na 3 roky do Bolky takze se neda nic dealt Petr81 - pane kolego vypada to se mnou blede... :( P2M - kola s emenit nebudou :) leda az se bude leonid prodavat :) jo jinak to zere 11 a nema to zadnej palubni PC, na maxidot zapomente :D takze du shanet kdo mi ho tam dodela :D tohle je bes, ze je venku vedro poznam i ez teplomeru kdyz nemam klimu a varim se...jede to na folie jak to hned bude mozny Jo bratre - nedele detenice s rodicema co ty na to, mam nejakou pozvanku a to uz budu doma snad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Ty jo takovejch smajlůů :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Ty jo. Taková změna jo? Já bych sourozenci nedal ani stovku na benzin :D Asi máte trošku jiné vztahy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 no vztah mame v pohdoe a hlavne obe auta jsou taty mame je na vypujcku ale upravy a provozy a vsecho si calujem, jsou to totiz byvaly auta taty a mamy ale prodat je nechteli :) tak co s nimi :D my bysme si mohli otevrit bazar pomalu :D kazdy krom segry ma auto vlastne a to paty je u dedy :) no sileny :D ale na jare prijde redukce o jedno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jo tak to máme stejně. Když zaparkuje cela rodina na zahradě tak je to jak v bazaru. Hold auto a potřeba být mobilní je základ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 hajzloveeeee :D P2M - kola s emenit nebudou :D leda az se bude leonid prodavat :D jo jinak to zere 11 a nema to zadnej palubni PC, na maxidot zapomente :D takze du shanet kdo mi ho tam dodela tohle je bes, ze je venku vedro poznam i ez teplomeru kdyz nemam klimu a varim se...jede to na folie jak to hned bude mozny Hele to snad radši do toho domrvit u Martina tu klimu, ne? :) Honit si nad maxikem v 30° asi nebude ono :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Hezky napsane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 ja do toho nechci moc investovat jelikoz na jare chci OII abych mohl byt zase prezident takze dam folie zadarmo od znamyho a mozna PC ale uvidime, nejlepsi je ze ma aspon jeden vystrelovak :D a tohle je nejtarsi tak pujde no :D a bracha si na nej da tomassony a bude spokojenej :D jinak co nevidet budou ty recara na prodej kdyby jako nekdo chtel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 no já chtěl do Leona místa palubáku dávat maxík z Octy protože Seat ho nemá. takže jestli chceš budíky s bílým podsvětlením a červeným maxíkem a téměř připravené plasty aby tam seděli tak se můžem dohodnout. jen si sežeň někoho kdo to rozchodí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 tak kdyz mi ho pujcis tak martinRS zkusi jestli to pujde a vzal bych je koik cena pane kolego? :P nejedes do prahy zejtra ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.