chjetjov Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 díkes za komenty... Jako opticky to ta kůže asi zvedne což se mi teda nelíbí. já jí dávám jen na fotky normálně jí tam nenechávám protože jí právě mám s dírou na masku a když jedu 30 km/h tak to vlaje jak svině nad kapotu... to konwas: snad dneska bude ta první novinka už to mám slíbeno celkem dlouho tak snad to konečeně vyjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 No ja ji mam pridelanou ke kapote prave maskou, takze to drzi na 8 sroubech... :) Takze mi ji urcite nikdo neukradne.... (2 POINTFROST) a co se tyce jizdy s kuzi, tak pokud nejedu vic jak 140, tak kuze je diky tem dvoum burtum prilepena na kapote a ani se nehne. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 to by stalo za to bracho vyzkouset ji zadelat mezi masku a kapotu pak by se nemela zvedat :( to me predtim nenapdalo :) jhinak jedna novinka dneska uz je hotova a je to pecka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 a co to je za novinku ? info, foto, indicie ? ! ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 teď jsem umyl vozdilo a jedu to nafotit a hodím vám to sem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 parádní vozítko a je vidět, ž efocení je tvůj koníček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 (upraveno) to Dakie: díkes focení mě baví akorát mě štve že kolem nás není moc hezkejch placů na focení... tak novinka je folie na střechu s motivem kosočtverců jako je třeba často k vidění v obchodech na svetrech a podobně. Ty barvy nejsou úplně dle mýho gusta ale neva. Byl jsem u lepení dělal mi to kamarád a celkem mě proklínal za ten motiv nebylo to moc lehký to nalepit :) takže rychlostí fota... Upraveno Srpen 23, 2009 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 dej fotku blizsi toho motivu jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 (upraveno) to teĎ němám tak příště zkusím :P nebo z okna to zkusím cvaknout :( EDIT: tak tady je bližší foto :) Upraveno Srpen 23, 2009 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 dobrej napad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 hodně zajímavý ! kolipa si za to dal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 hod foto jeste s kůží na haupně jak to ladí ke střeše.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Hezkyyyy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 docela odvážný..ale vypadá to pěkně.. :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 díkes chlapy jsem rád za kladný ohlasy :) :P odvážný to asi trochu je myslím že ty modrý čtverce mohli bejt tmavší no... ale aspoň je to originální jinak měl jsem to za lidovou cenu od kámoše kolem 2500,- :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Tak tohle je dobra frajerina!!! :) Uz me taky napadlo, ze misto cerny strechy dat nejakej motiv... :P Fakt moc pekny (tady jde videt ten nas dizajnerskej um) hihi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 jojo černou střechu má už kde kdo tak snad budu s tímhle aspoň chvíli originální :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 no vypadá to určitě zajímavě, ale mě to nijak neoslovilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Docela pekne, jenom gdyz by tam byla ta modra a este zluta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 no je to zajímavý ale přijde mi že by ta žlutá s níčím neladila takhle ta bílá ladí s předníma lampama zadníma maskou a tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 To jo, mas prvdu. ;) A co?........hodit na zrcatka nalepku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Tak to vypadá moc pěkně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 tak vypadá to že zítra bude ta druhá novinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Me se ta strecha libi, pekne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Ježiši Vitto vyžeň ďabla z toho tvého bratra, dívej co ti dělá s autem! :D Ujde to, určitě to odlišuje od ostatních :D , ale český lid na to myslím není až tak moc připravený, je to takový zahraniční styl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 (upraveno) ale český lid na to myslím není až tak moc připravený ;) Mysliim si ze laikove i jinyho naroda by na to cumeli s otevrenou pusou.. :D O tomhle to nenii, od jiste doby co voziim kuzi na kapote, tak me stale zastavujou lidi a ptaj se k cemu to tam je... (me by tak trapna otazka snad nikdy nenapadla) Uz me to tak sere, ze riikam ze na tom je*u holky a tech 2 burtu se pri tom drzim... :D Srat na vsechny... :D Upraveno Srpen 26, 2009 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Mysliim si ze laikove i jinyho naroda by na to cumeli s otevrenou pusou.. :D Uz me to tak sere, ze riikam ze na tom je*u holky a tech 2 burtu se pri tom drzim... Srat na vsechny... :D :D ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 (upraveno) to Pointfrost: brácha když to viděl tak byl nadšenej :D a jde hlavně o to že se to líbí mě to že to lidi v čechách nechápu mě fakt netrápí já to auto dělám pro sebe a inspiruju se v zahraničí stejně jako 60% český tuning scény styl kterej u nás frčí všechno zahladit atd byl v německu už před lety... kůže na kapotu taky k nám to vždycky dorazí později a někdo musí bejt průkopníkem ;) :D EDIT: tak dneska se mi podařilo úšpěšně vytahat svazky kabelů který zbyly po bráchově hudbě a jako tradičně mi zbyl jeden šroubek :D jinak balíček s novinkou bude už dneska ale až ho večer odložej na poštu :D Upraveno Srpen 26, 2009 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 střecha moc pěkná , "předkožka" děs, tu prostě nemusim nikde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.