pointfrost Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 thule nebo nic. v tvém případě bych uvažoval jestli vubec jakkoliv krýt střechu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 neee řikám byla to jen zkouška ale střechu necháme odkrytou ať si jí každý všimne tEď bude asi na delší dobou pauza s úpravama jednak potřebuju nutně novej telefon a navíc další úpravu bych chtěl štelovatelnej podvozek aby šla okta ještě tak o 3cm níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 (upraveno) bude iPhone jedině iPhone!! ... já už bych nikdy nic jiného nechtěl. Vklidečku si z garáže přez Wifi serfuju na fórku :D Podvozek ber HRko :D to vypadá zatím jako dobrá investice kvalita/cena. Upraveno Září 3, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 iphone jsem chtěl ale 11 litrů za něj dávat nechci no... vidím to na nokii 5530 za chvíli jí budou dělat bílomodrou takže bych to měl sladěno s vozem :D a podvozek uvidím jak na tom budu s prachama zatím to vypadá na vmax... a nebo počkám a našetřím na něco lepšího no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Nějaký fotky z dnešního focení s většinou jsem si malinko pohrál v PS :D dávám je hlavně kvůli tomu difuzoru :D je to od milotecu cenovka kolem 1300,- v ceně je i takovýto brutál lepidlo kterým jsou lepený lišty na boku a tak. Musí to schnout 6 hodin a 24 hodin na to nesmí voda takže celkem náročný pokud nemáte garáž jako já... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 jestli tam das vmaxx tak si pro to auto prijdu a cpi si to na leona...zapomen na tyhle joudoviny a dej tam neco poradnyho, vsem se tady vmaxx sere a tece tak snad nejdriv projdi forum nez budes kupovat nejakou lepovnou sracku, ja bych dal jedine KONI, HR a nebo i HPcko jak jsme kdysi meli to rallye doma... hlavne neblbni jo je to mladej kluk no :D ve velkym svete :D a vyfot ten difusor poradne ne? :D vidime prd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 JO JO VITTORIO MÁ PRAVDU.....DEKA UŽ TAM NENÍ ALE TAKY NENÍ MOC VIDĚT TEN DIFUSOR, TAK TO BLEJSKNI Z VĚTŠÍ BLÍZKY AŤ MŮŽEME CHVÁLIT :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 (upraveno) já svoji první generaci koupil za 6000kč před rokem PS: Neberou tě často policajti s tou cizí značkou ? :D 2Vitto: dejmu dejmu !!! Upraveno Září 3, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 já náhodou nevim, co na těch fotkách máte všichni, hlavně ty 3 první ukazujou ten difuzor úplně jasně, tak o co jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 (upraveno) tak ten vmax je dost kus od kusu no... kámoš ho má na polu a pohoda největší ale samo bych radši něco pořádnýho ;) jinak já s tou spz nejezdím dávám jí tam jen na fotky mám na ní oboustranku tady máte pořádný foto s difuzorem: Upraveno Září 3, 2009 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Lepší, ale nešel by ten lauf dát výš, do nárazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 VYPADÁ TO PĚKNĚ TAKOVÁ DECENTNÍ ÚPRAVIČKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 no dělaj jestě jednu verzi s výřezem pro vejfuk ale ta se mi nelíbila tak jsem to chtěl nechat tak... časem by se mi líbil origo vejfuk dvě roury dolu akorát v chromu takže tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 A co ty vw pozic. svetla. budes jih davat na auto. Ja tady u nas to nemuzu sehnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 A co ty vw pozic. svetla. budes jih davat na auto. Ja tady u nas to nemuzu sehnat. nakonec je dávat nebudu a budu je prodávat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 nakonec je dávat nebudu a budu je prodávat :P KOlik. Ja by to koupil.....ale jsem moooooooc daleko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 V-MAXX - viz. amogh a máca rozhodně bych do něj nešel.. kluci, co je maj na Fabkách s ním problémy nemaj, nebo je aspoň netahaj na povrch.. difuzorek pěknej, ještě odtrhovou hranu na víko kufru, o tom si nepřemýšlel? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 tak to asi vypadá že na menší platformu jako je Fabka a Polo ty podvozky nejsou tak hrozný ale na Oktu Golfa a ta už jo... Tu odtrhovou hranu nechci ten kufr se mi líbí hladkej :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Vojto, sleduj vw-club, tam občas v bazaru jsou slušný štelováky i nový za rozumný ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 presne stejne jako kolesa :( skoda ze neco takovyho neni pro oply na to sehnat 19 mirne jeyt obuty za slusnou cenu je jak postavit mrakodrap za den :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 joj, jeden KW podvozek tam teď je, že? :( z nějakýho Top Sporta nebo co :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 joj, jeden KW podvozek tam teď je, že? :P z nějakýho Top Sporta nebo co není, už je prodanej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 to Peťa: jojo tam to sleduju občas hlavně kvůli kolům tak začnu koukat po podvozcích díkes za tip :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 tady nejaký fotos s kůží a novým detailem v masce zbytek folie... jinak kůži jsem přidělal mezi masku a kapotu a drželo to do 90 km/h tak nevím jak líp to přidělat no... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 No krááááááááááása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 zas imegashack takze ja vidim v praci picu s siskou kurva proc to nenahrajes do fora?? a to ses muj bratr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 omfg co je to za střechu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 jeeeezis, volrlando se probudil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 omfg co je to za střechu??? náhodou to vyzerá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.