HanyZ Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Ahoj, mám problém - na straně řidiče mám stržený závit v rameně, kde drží šroub M10 kost stabilizátoru. Dočasně jsem stáhl kost s ramenem ocelovým drátem a šroub průběžně kontroluji a dotahuji (povoluje se). Jak byste situaci řešili ? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 ideálně výměna ramene, ale dá se koupit opravná závitová sada, dělá to Wurth, vyřízne se větší závit a do něj se dá tato sada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Nebo navařit uřízlý šroub a pak dát na to matku (nebo otce) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 no rameno se mi fakt měnit nechce, geoška byla teď dělaná a navíc finančně docela náročné.... tak uvažuju nad tou opravou závitu, otázka, jestli do kosti stabilizátoru vleze větší šroub... to navaření taky není od věci, nejlevnější řešení :-) ale když ten šroub navařím tak kost stabilizátoru na něj asi nenavlíknu :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 A nestačí jen odříznout to koýnko co je v něm ten šroub? Dát tam jiný a zase navařit zpátky? JInak tu kost tam dáš ,jen to budeš muset sundat i ze stabilizátoru nasunout na šroub a pak zajistit nahoře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Ja by som vymenil rameno.....minimálne za dobré používané.....za tú cenu sa neoplatí riskovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 když to navaří nebo opraví nijak neriskuje,maximálně se mu bude víc naklnět auto v zatáčkách. Samozřejmě volba nových ramen je nejlepší,ale to už rovnou spojit s výměnou silenbloků za lepší a rovnou i čepy at je to komplet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Udělal bych to jak píše Rolbař, opravnou sadou, taky se tomu říká "helicoil", funguje to tak že vyřízneš větší závit pomocí speciálního závitníku a potom do toho závitu našroubuješ takovou pružinku co ti vytvoří stejnej závit jako byl původně a nevěřím že bys nenašel nikoho v okolí kdo tu opravnou sadu má. Kdybys byl od nás tak bych to byl schopnej opravit na počkání, ale seš zdaleka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Díky za rady kluci.... jdu do té opravné sady... Rameno měnit nebudu, mám tam nové čepy apod.... Co se týče opravné sady, prodává se i 1 ks závitníku a 1 ks vložky závitové.... jen prosím radu - jaký rozměr ? Na šroubu je klíč 17ka, takže závitník a závit M... ? :( Díky za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Zkus v okolí nějakej vybavenější servis, třeba by tu sadu půjčili a nebo by tu opravu i udělali, nemá cenu to kupovat pro jednu opravu, cenovka není zrovna korunová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 závitník 200 Kč, vložka 11 Kč :( v servise za to chtějí 500 Kč.... jen řeším rozměr závitníku - M10 ? nebo menší ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Ještě přípravek na natočení tý pružinky dovnitř, ale jo, ta cenovka je dobrá, rozměr šroubu si ale bohužel nepamatuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 no šroub má hlavu na klíč 17.... ale rozměr ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 editováno o kousek níž... JINAK JE TO M10 :( MÍSTO MYLNĚ UVEDENÝCH m12...SORRY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 ou, tak ten neprodávají na kusy :( tak to bude asi servis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 sorry M10.... :( http://www.konarik.cz/cz/produkty/spojovac...tricky-din-931/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 jo, tak jsem si říkal, že to by bylo asi na 19ku klíč, ale nebyl jsem si jistý :( tak M10 snad najdu :) Díky za radu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2010 mno, tak dnes jsem byl v servise, a oprava HelicOil vložkou není možná, jelikož vložka má cca 10-15 mm a závit jen 3-4 mm .. takže by to dopadlo stejně.... zítra to jdu pořešit vyvrtáním díry do hlavy šroubu a stažením drátem přes rameno ocelovým... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 jak jsem psal odříznutím a následným navařením toho okýnka,kde je matka nedojde,k nějakému oslabení či poškození ramena. Stejně drží na dvou svárech. Pak už jen nový rameno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ještě mě napadlo udělat do ramene M12 závit, našroubovat šroub, který bude přecházet z M10 na m12. m12 v rameni v novém závitu, na m10 nasazená kost stabilizátoru a dvě matice. Co se týče opravy, tak jsem to udělal jak jsem psal výše, ale pořád mírně klepe, není to ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.