Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Ahoj,nevíte někdo kde sehnat šablonu na polepy B sloupků?Koupil jsem samolepící černou folii a chci to nalepit,ale netuším jestli je na to nejaký daný rozměr,nebo to nalepit a pak oříznout.Prosím o radu.rady typu kup to hotové mě neberou.radši si to udělám svépomocí.Ušetřím a navíc z toho budu mít větší radost:).Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 hele vzhledem k tomu že se kolem folii pohybuju ti poradím toto udělej si jarovou vodu a tou postříkej tu lepivou část folie, pak to přilož na ten B sloupek a foukej na to fénem nebo horkovzduškou a postupně to vyhlazuj prsty nebo nějakou stěrkou a ta folie by se ti za chcvíli měla přilnout k povrch. Ale dej pozor ať tu folii neohřeješ moc ať se ti nepřipeče nebo nespálí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 hele vzhledem k tomu že se kolem folii pohybuju ti poradím toto udělej si jarovou vodu a tou postříkej tu lepivou část folie, pak to přilož na ten B sloupek a foukej na to fénem nebo horkovzduškou a postupně to vyhlazuj prsty nebo nějakou stěrkou a ta folie by se ti za chcvíli měla přilnout k povrch. Ale dej pozor ať tu folii neohřeješ moc ať se ti nepřipeče nebo nespálí :) SUPER,ale nejaké rozměry by se nenašly?jak to mám nastříhat?od oka?někde jsem to kdysi viděl,ale za boha si nevzpomenu kde,bylo to krásně nakresleno jak origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jo hele tak rozměry nevím ale bude bohatě stačit když si to obkreslýš :) a udělat si to o něco větší a pak te zbytek zalepit do vnitř(bude to vypadat líp)a nebo to oříznout třeba skalpelem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jo hele tak rozměry nevím ale bude bohatě stačit když si to obkreslýš :D a udělat si to o něco větší a pak te zbytek zalepit do vnitř(bude to vypadat líp)a nebo to oříznout třeba skalpelem :) Nejsem doktor :) ,ale ten ulamovací nůž by měl posloužit stejně.Asdi budu muset dělat i ten sloupek že?Nejen dveře..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 je ten nůž bude stačit :) a nějak nechápu cos tím myslel to nejen dveře....?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Nalep to tam a pak to ořízni, je to nejrychlejší a jde to dobře, takhle jsem to dělal na minulém autě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Nalep to tam a pak to ořízni, je to nejrychlejší a jde to dobře, takhle jsem to dělal na minulém autě... stručne a výstižně řečeno :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 je ten nůž bude stačit :) a nějak nechápu cos tím myslel to nejen dveře....?? jesli se to lepi jen na dvere nebo i na sloupek karoserie mezi prednima a zadnima dverma,jestli to nalepim jen na dvere tak to pujde videt,ten sloupek.Bude tomezi zavrenyma dverma prosvitat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jo tak to potom jo já myslel že ten B sloupek máš venku to by bylo nejlepší ale když to budeš dělat v autě tak to použij tu rovnou plochu na škrabce na sklo co je na zimu a tou to dostaneš pod ten sloupek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jo tak to potom jo já myslel že ten B sloupek máš venku to by bylo nejlepší ale když to budeš dělat v autě tak to použij tu rovnou plochu na škrabce na sklo co je na zimu a tou to dostaneš pod ten sloupek :) Tak nejak to bude(snad),jinak omluva Houmíkovi za pouziti jeho Octy,ale bylo to pro dobrou vec :D , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jo takhle tak na to co jsem psal zapomeň :D tohle je lepší dělat na sucho a opatrně to seříznout jinak si uděláš rýhu v laku a nalep to když máš zavřený obě dveře apoužij pokud možno nějakou měkkou stěrku třeba tu z tý škrabky s tou gumou a pořádně to k tomu přilep a když se ti to nebude zdát tak to jednoduše odtrhneš a zkusíš to znovu :) a potom tím nožem pokud možno rovně to řízni u prostřed a zahni to do vnitř;) A jinak promiň jsem tě pochopil až teď že to myslíš ven já mám trochu vygumováno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jo takhle tak na to co jsem psal zapomeň :) tohle je lepší dělat na sucho a opatrně to seříznout jinak si uděláš rýhu v laku a nalep to když máš zavřený obě dveře apoužij pokud možno nějakou měkkou stěrku třeba tu z tý škrabky s tou gumou a pořádně to k tomu přilep a když se ti to nebude zdát tak to jednoduše odtrhneš a zkusíš to znovu :) a potom tím nožem pokud možno rovně to řízni u prostřed a zahni to do vnitř A jinak promiň jsem tě pochopil až teď že to myslíš ven já mám trochu vygumováno ;) V pohodě.Nic jsem ještě nezk..vil,tak no stres.Zitra se na to vrhnu pokud počasí dovolí a pokud vyjde čas tak bych KONEČNĚ založil své vlákno o mé 1,6/74kW+nějaké foto.Už se na to chystám od Ledna.Jinak díky. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 V pohodě.Nic jsem ještě nezk..vil,tak no stres.Zitra se na to vrhnu pokud počasí dovolí a pokud vyjde čas tak bych KONEČNĚ založil své vlákno o mé 1,6/74kW+nějaké foto.Už se na to chystám od Ledna.Jinak díky. :) v pohodě hlavně ať se ti dílo podaří :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 v pohodě hlavně ať se ti dílo podaří :) :D Díky,uvidíme řekl slepý........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Zdarec jestli mohu radit tak si tršku podhrn těsnění kolem okna,při stáhnutém okně sámo a tu lepku udělej delší a přikrej jí tím těsněním protože když to zařízneš okolo těsnění tak ti to bude drobet prosvítat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Zdarec jestli mohu radit tak si tršku podhrn těsnění kolem okna,při stáhnutém okně sámo a tu lepku udělej delší a přikrej jí tím těsněním protože když to zařízneš okolo těsnění tak ti to bude drobet prosvítat! jj to mam v planu,tesneni oddelat a nechat tu folii trosku vetsi a ohnout dovnitr dveri pod tesneni.Nebude to origo Milotec ale za ty prachy....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 jj to mam v planu,tesneni oddelat a nechat tu folii trosku vetsi a ohnout dovnitr dveri pod tesneni.Nebude to origo Milotec ale za ty prachy....... Origo je zbytečně předražený, tohle je jednoduchý a levný, nejlepší věci jsou, když si je člověk udělá sám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 jj to mam v planu,tesneni oddelat a nechat tu folii trosku vetsi a ohnout dovnitr dveri pod tesneni.Nebude to origo Milotec ale za ty prachy....... Na Milotec se... mám taky sloupky polepený a gůůůůt,teda aspon pro mne! Koukni ka mne do vlákna O1,,moje šedivka"je to tam vyfocený!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Na Milotec se... mám taky sloupky polepený a gůůůůt,teda aspon pro mne! Koukni ka mne do vlákna O1,,moje šedivka"je to tam vyfocený!! Jj díval jsem se,ale ted´mám problém.Kde seženu "zhotovitelku slečnu Ditu" pro můj vůz? :) ,asi to budu muset nainstalovat sám.Projížděl jsem tvé vlakno a máš gooood vůz.Taky si s tím vyhraješ.Jen dál a hodně uspěchů........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.