Guest arthur Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Zajímalo by mě zapojení konektorů světel -2005= 10pin 2009= 14pin. karosářsky mám vše zvládlé, zastavil jsem se na elektrice. Poradíte mi prosím se zapojením? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Tema se asi přesune na lepší místo Moderátoři asi udělají :-)))) k věci samotné neni to jenom o přendání konektoru záleží co bylo v autě staré xenony nebo jen žárovky ale upravy budou u obou verzí větší....ostatní na mail mám v podpisu :-)))) s pozdravem MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 pokud byly na autě xenony, tak je to ta lepší varianta - levnější, dotahání pár drátů, výměna RJ náklonu xenonů pokud nebyly, tak je potřeba dodělat celou nivelaci, což je už nákladnější http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=119658 u této se někdo pokoušel o přestavbu a totálně nevěděl, jak to udělat, ale již vše funguje, jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Mám prosbu-je někde na fóru schéma zapojení face xenú na předface model s xeny. Potřeboval bych jen zapojit xeny aby svítily, pak bych nechal dodělat natáčení do stran. Face konektory mám, jen můj elektrikář neví, jak to zapojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 vyměn elektrikáře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Děkuji Ti mnohokrát za radu a pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 nikdo nic? A tolik jich jezdi.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.