Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

Ahoj :) mas to pekny :) bila je krasna barva :) jen ta prvni fotka :) vypada to jako terenacek :D A plany do budoucna mas pekne ;) tak jen se toho drz :( A ke kolum, jsem majitelem 18" 235/40 a nemuzu si vynachvalit :) + sportovni stelovak od JOMu a je to na zemi a jezdi se paradne :) doporucuji :)

Odkaz ke komentáři

statistika 3:1 mi říká, že JOM asi nebude to pravé ořechové :)

každopádně nevím, kolik cm dolu je tak ideál, už jsem polorozhodnutý, že tam dám ty 18 speedline a snížení bude nutnost, páč by to připomínalo vyskákanou kozu :)

Ještě bych Vás poprosil o vysvětlení, proč JOM provokuje peněženku?! Jsem laik, tudíž co jsem koukal tak dokážu poznat, že JOM vychází cenově víceméně nejlevněji. Žádné zkušenosti ovšem nejsou, proč tedy JOM ne?! Dikas :)

Odkaz ke komentáři

Protoze koupis JOM, ten ti vytece, posles ho na reklamaci, mezi tim ale musis sehnat jiny tlumice, aby si mohl jezdit, vrati se ti JOM, pak zase vytece atd. Stejne pak koupis poradnej podvozek, akorat po spocitani vsech nakladu te bude stat pomalu jednou tolik.

Snizeni minimalne 35 mm, aby to melo vyznam, to si myslim ja.

Odkaz ke komentáři

Z JOMem je to tak jak píše Houmik. Kup rovnou podvozek kterej bude stát za to a máš klid. Jinak o kolik snížit ti nikdo nepoví.jsou tací kteří maj -35/-35 a jsou spokojeni a pak jsou tací kteří nepřejedou ani příčný práh a brečej že jsou vysoko. Projdi si tady auta jednotlivejch lidí, kde sice strávíš dost času,ale uvidíš reálný fota a jak to vypadá při jakým snížení. (houmik, burek, já, Konwas - to jen co mě tak v rychlosti napadli dva štelováky a dva pevný)

Odkaz ke komentáři

tak rozhodnuto, na auto pujdou ''pouze'' pruziny 35/35.

jinak dnes dorazilo asi po 14 dnech kridlo tak jsem ho tam loupnul oboustrankou a zkusmo to blejsknul, myslim ze to ve finale nebude nejhorsi :rolleyes:

ale nedari se mi nikde sehnat origo RS naraznik, nevite nekdo o necem? je to posledni dil ktery shanim abych mohl dat auto k lakyrovi, aby to udelal vsechno pri jednom :o

post-4966-1285084920_thumb.jpg

post-4966-1285084958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...