Přejít na obsah

Béžová Cappuccino Octavia II 1,9TDi

Doporučené příspěvky

Hmm pěkná práce :palec: , hele jak ti pomohlo vytlumení toho kufru a zadních podběhů, je to znát? Štve mi totiž hluk od kol. A to hifi taky pecka :) já zatím jen asfalt pláty ve dveřích a vytlumení sprayem a pěnovkou jako ty, ale příští rok snad výmna repro hlavně vejšky....

Odkaz ke komentáři

Dakujem za pochvaly.

To vytlmenie kufra je poznat vela! Moje prve gumy sa mi tiez vyskakali na zadnej naprave (BRIDGESTONE POTENZA), strasne to zacalo hucat zo zadu. Aj mojej priatelke to zacalo strasne vadit a ona mi hlavne kazala aby som to niecim vytlmil.

Najprv som tam nalepil VIBRAFLEX 25 a nan ho isiel DYNAMAT EXTREME. Odvtedy na zadnych sedackach sa da aj kludne spat pocas jazdy. Proste parada, ziadne pazvuky a ziadny hluk.

post-307-1283760991_thumb.jpg

post-307-1283761038_thumb.jpg

post-307-1283761103_thumb.jpg

post-307-1283761140_thumb.jpg

post-307-1283761191_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Zdar chlape pěkná octa barva super :) :P a co kolesa nepůjdou jiné ???? a podvozek by jí taky slušel :palec:

Dakujem, co sa tyka tych kolies, tak ma strasne lakaju 18`` elektrony + sportovy podvozok. Len na druhu stranu ma k tomuto odradzaju nase rozbite cesty. Cesty u nas, to je proste velka katastrofa!

Odkaz ke komentáři
Dakujem za pochvaly.

To vytlmenie kufra je poznat vela! Moje prve gumy sa mi tiez vyskakali na zadnej naprave (BRIDGESTONE POTENZA), strasne to zacalo hucat zo zadu. Aj mojej priatelke to zacalo strasne vadit a ona mi hlavne kazala aby som to niecim vytlmil.

Najprv som tam nalepil VIBRAFLEX 25 a nan ho isiel DYNAMAT EXTREME. Odvtedy na zadnych sedackach sa da aj kludne spat pocas jazdy. Proste parada, ziadne pazvuky a ziadny hluk.

no ja koupil Sputniky po nekom prave s Bridge POTENZA a zadek mam na predku a hukot strasnej... tak ai budu muste vytlumit i predek :palec: Jinak ze zadu je hluk beznej, ale taky obtezuje..

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o rok později...

Dakujem, a ked bude octavka posluchat tak na buduci rok dostane neake vacsie kolesa (asi 18´´ , elektrony v ciernej farbe) so sportovym podvozkom a neakym chiptuningom na zvysenie vykonu :-)

Pani, chcem este upozornit ze ak budete menit repro a tlmit dvere, nezabudnite vytlmit hlavne hornu cast tapaciru akustickou ihlanovou penou.

post-307-0-97956000-1346667926_thumb.jpg

Pretoze mne to zacalo po case strasne rezonovat. Rozobral som tapaciry este raz, nalepil penu a spokojnost.

post-307-0-43255000-1346668091_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...