hatno Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Ahojte, tak aj ja predstavim moje auticko. Kupil so ho ako nove, rok vyroby 2008, elegance vybava. Vsak vid. foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Zdar chlape pěkná octa barva super :) :P a co kolesa nepůjdou jiné ???? a podvozek by jí taky slušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Hmm pěkná práce , hele jak ti pomohlo vytlumení toho kufru a zadních podběhů, je to znát? Štve mi totiž hluk od kol. A to hifi taky pecka :) já zatím jen asfalt pláty ve dveřích a vytlumení sprayem a pěnovkou jako ty, ale příští rok snad výmna repro hlavně vejšky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 mas ju peknou.. to vytlumeni by mi taky bodlo.. nemyslim skrz hifi, ale skrz hluk zezadu, kterej je u Combi jeste vyssi jak u lifta.. je to hodne znat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dakujem za pochvaly. To vytlmenie kufra je poznat vela! Moje prve gumy sa mi tiez vyskakali na zadnej naprave (BRIDGESTONE POTENZA), strasne to zacalo hucat zo zadu. Aj mojej priatelke to zacalo strasne vadit a ona mi hlavne kazala aby som to niecim vytlmil. Najprv som tam nalepil VIBRAFLEX 25 a nan ho isiel DYNAMAT EXTREME. Odvtedy na zadnych sedackach sa da aj kludne spat pocas jazdy. Proste parada, ziadne pazvuky a ziadny hluk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Zdar chlape pěkná octa barva super :) :P a co kolesa nepůjdou jiné ???? a podvozek by jí taky slušel Dakujem, co sa tyka tych kolies, tak ma strasne lakaju 18`` elektrony + sportovy podvozok. Len na druhu stranu ma k tomuto odradzaju nase rozbite cesty. Cesty u nas, to je proste velka katastrofa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Pekna pekna!S hudbou sis dobre vyhral.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dakujem za pochvaly.To vytlmenie kufra je poznat vela! Moje prve gumy sa mi tiez vyskakali na zadnej naprave (BRIDGESTONE POTENZA), strasne to zacalo hucat zo zadu. Aj mojej priatelke to zacalo strasne vadit a ona mi hlavne kazala aby som to niecim vytlmil. Najprv som tam nalepil VIBRAFLEX 25 a nan ho isiel DYNAMAT EXTREME. Odvtedy na zadnych sedackach sa da aj kludne spat pocas jazdy. Proste parada, ziadne pazvuky a ziadny hluk. no ja koupil Sputniky po nekom prave s Bridge POTENZA a zadek mam na predku a hukot strasnej... tak ai budu muste vytlumit i predek Jinak ze zadu je hluk beznej, ale taky obtezuje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Tieto skladby otestuju vase stereo vo vasom aute: http://www.autobild.sk/testy/tieto-pesnick...uju-vase-stereo Stiahnut si ich mozte tu: http://www.edisk.sk/stahni/67110/carmusic.zip_45.18MB.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Dikes za odkaz, zejtra bude zkouška cestou do práce, ale asi nedopadne dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Dikes za odkaz, zejtra bude zkouška cestou do práce, ale asi nedopadne dobře... Potom napis ako si dopadol Len kua az teraz som si vsimol, ze niektore skladby su tam v slabej kvalite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2012 ...konecne som nainstaloval denne svietenie Oktavka dostala aj novy multifunkcny RS volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Ahoj, moc pekna... jak to ted hraje? taky se na neco takoveho chystam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 moc pekna octa jak se rika kola a dolu a hned auto vypada jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Ahoj, moc pekna... jak to ted hraje? taky se na neco takoveho chystam :D Ahoj, po uprave to hra podstatne lepsie. Ak sa chystas tiez na takuto upravu audia v aute, nachystaj si vela volneho casu. Ja som si to robil sam a trvalo mi to asi 3 - 4 dni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Ahoj...pekna octávka,to audio chválim ,niečo podobné som robil aj ja,teda mimo toho vytlmenia kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatno Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Dakujem, a ked bude octavka posluchat tak na buduci rok dostane neake vacsie kolesa (asi 18´´ , elektrony v ciernej farbe) so sportovym podvozkom a neakym chiptuningom na zvysenie vykonu :-) Pani, chcem este upozornit ze ak budete menit repro a tlmit dvere, nezabudnite vytlmit hlavne hornu cast tapaciru akustickou ihlanovou penou. Pretoze mne to zacalo po case strasne rezonovat. Rozobral som tapaciry este raz, nalepil penu a spokojnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Diky za tip, toto mam v plane aj ja robit Pekne auticko mas, veru pekne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.