Přejít na obsah

Zdeno77 žlute RSo (RIP)... new červené RSo

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

No jo, jenže znám i lidi, co je sere že někdo takto parkuje a záměrně mu třeba do toho otevřou dveře, nebo podřou apod. je to těžky :angry:

Jsou to samozřejmě lidi co mají otlučený mrchy a tvrdí, že ve městě se tomu neubráníš. Toto právě nedělám, neboť se bojím, že přijde magor a dá mi to sežrat. :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ono s tym parkovanim je to hruza a nie len v Cechach ale aj u nas uz som to riesil dva krat dokonca aj s policiou a je to na dlhe lakte uz ked teraz niekto vedla mna stoji tak si vzdy fotim ako je zaparkovany je to smiesne ale uz mi to pomohlo chlapika skoro slak trafil ked sa rozculoval ze co za debila si foti zaparkovane auto a ja mu hovorim ze taky co si nebude platit opravu zo svojho :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Tak co se týče úprav, tak až v létě začnu jezdit tak určitě něco budu špekulovat. Ale taky si pohrávám s myšlenkou vymněnit Rso a posunout se zase někam o neco výš.I když na to mé občasné vytáhnutí z garáže to je nejspiš zbytečné. Nasypat do auta nakých 600-800 a pak bude zas stát v garáži, no počkam jak se mi to uleží v hlavě.

Upraveno uživatelem zdeno77
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...