Přejít na obsah

Sjetý kotouče

aero

Doporučené příspěvky

aero - tak už objednávej nové, mě taky začaly vibrovat ve vysokých rychlostech při brzdění a pak to bylo horší a horší. Resp. jsou dvě možnosti - buď nechat současné stočit a používat dále, nebo vyměnit. Vzhledem k ceně na www.cc-autodily.cz jsem volil možnost výměny - celý předek mě vyšel na 1600 Kč i s deskama.

Odkaz ke komentáři
no mám octavii 1.9 66kw..a při silném brždění na dálnici mi to vibruje..ale díky za ty míry...

Co ti vibruje volnat ?Kolik mas nalitano na tech kotoucich a deskach ?

aero - tak už objednávej nové, mě taky začaly vibrovat ve vysokých rychlostech při brzdění a pak to bylo horší a horší. Resp. jsou dvě možnosti - buď nechat současné stočit a používat dále, nebo vyměnit. Vzhledem k ceně na www.cc-autodily.cz jsem volil možnost výměny - celý předek mě vyšel na 1600 Kč i s deskama.

Po vymene ti to nevibruje ?

Odkaz ke komentáři

nejdřív bylo třepání jen do volantu, potom už i do pedálu... když jsem brzdil v pomalé rychlosti, bylo cítit, jak brzdy nezabírají celou dobu a auto se pohupuje - jako by chvíli brzdilo chvíli ne apod..

Jinak to třepání můžou být taky tlumiče a jejich špatné uložení horní a taky nevyvážené kola, jak jsem psal výše.. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...