valado Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Ahojte, vedel by mi niekto zistit kod farby co sa dava na narazniky a plastove lemy model "SCOUT" vid foto. Chcem si dorobit predne PDC a potrebujem streknut sensory. Skusal som 2 predajcov skodovky dokonca aj VW Werk Bratislava. Odpoved bola vzdy ta ista: To uz chodi nastriekane z fabriky kod farby na to nieje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Copak to je nastříkané? Já myslel, že to je přirozená barva plastu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
valado Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Ved prave ze je to striekane :lool: Na jednom leme sa mi to uz supe a podtym je normalny cierny plast. Ked som obj sensory podla VIN-ka tak prisli v zakladnej ciernej. Pytal som sa predajcu Skody ako sa to potom riesi ked pride zakaznik ze ma poskrabany naraznik? Odpoved: no to sa musi obj cely naraznik z fabriky a to uz pride vo farbe. To by som chcel vidiet poistovnu ako by sa k tomu postavila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Pátral som pátral a vypátral som jedine to, že je to ten istý odtieň, čo sa dával voľakedy na nárazníky Fabie Junior. Tam bol označený ako "7DL", ale 4-ciferný kód farby veru neviem aký môže byť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 kod barvy a jeji nazev je tento : AUDI GRAU : 7DL (jak pise igor) a ano, vsechny ty plasty sede jsou lakovane, i kdyz vypadaji ze je to ciste abs plast :o s nejvetsi pravdepodobnisti se cely naraznik nejdriv vezme barvou audi grau a pak tou druhou akorat me to ceka, predni mam seda satin a zadni stribrna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Vittorio: Ahoj, sehnal jsi někde tu barvu na plasty? taky mě čeká stříkání nárazníků na můj budoucí scout a heldám hledám a nic nenacházím...Díky za iinfo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.