Přejít na obsah

Vyskove repro v zadnich dverich


Maik

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

Chci se zeptat,jak zapojit vyskove repro v zadnich dverich? V autorizovanem servise jsem nechaval dodelat zadni repro,jsou tam bedny sony, ale vyskace tam nemam a chtel bych je tam. Jenomze problem je v tom,ze ten kabel,ktery mi vede k zadnim reprobednam neni original,tudiz nema vyvod na vyskace...Jak propojim bedny s vyskacema? Je treba natahnout novy origo kabel az od radia,nebo se to da nejak jinak i udelat?? treba ze bych to primo nejak vyvedl z tech beden?

Odkaz ke komentáři

ahoj jak tak čtu tak o autohifi toho moc nevíš. Tak se ti budu snažit poradit jsou dva druhy reproduktoru

1. komponentní reproduktory ( to znamena že mají repro vyhybku a vyškovy reproduktor) a zapojení je od radia ti vede jeden kabel +a - ten vede do vyhybky a zní už pak vede jeden do vyškového reproduktu a druhy pak do hlavního reproduktu

 

2. koaxialní to znamena že mas pouze jeden reproduktor ktery obsahuje jak hlavní tak vyškovy reproduktor vsobě

 

 

Snad ti to takle stačí.

Jen ti poradím vyškové reproduktory vzadu jsou uplně zbytečne, jen kazí celkovy poslech. A stejne ty sediš ve předu takže by vse melo byt sladeny a nastaveny tak aby hralo doprostřed auto tojest nekde urostřed mezi B sloupky. Jinak kdybys chtel více rad prolistuj nebo se zeptej tady na foru http://www.autohificlub.cz/

post-1784-1293784471_thumb.jpg

post-1784-1293784480_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...