majinek Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Zivocich: uvidiime ;) snad neee... Mišel: neboj mna nezlozi len tak neco treba to risit skurej aby sa dalo este nastrikat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 jasný, to určitě... já jsem mluvil o sobě víš, když chceš koupit něco na "vánoce i k narozeninám" nemůžeš tím oktu odbít jedním dárkem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 jasný, to určitě... já jsem mluvil o sobě víš, když chceš koupit něco na "vánoce i k narozeninám" nemůžeš tím oktu odbít jedním dárkem :-D no sak to je jasnee ze sa nemoze ;) moja dostala mracitka k narodkam, listu nad spz zavarenu k mikulasovi a k vanocam dostane RS kridlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 no sak to je jasnee ze sa nemoze ;) moja dostala mracitka k narodkam, listu nad spz zavarenu k mikulasovi a k vanocam dostane RS kridlo :D A MAJINEK DOSTAL UHLÍ A ŠLUPKY OD BRAMBOR ;) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 A MAJINEK DOSTAL UHLÍ A ŠLUPKY OD BRAMBOR ;) :D :) nejak tam Razty ;) ja sem dostal mandarinky a banany :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 ja rad mrdalinky a kundanany ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 ja rad mrdalinky a kundanany ;) aj jaa :) ale ked to neni ovoce ale žive masoooo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 ...maso já radši než vovoce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 ;) Májo, käm já se na tebe hrabu?? :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Zivocich: ano ano maso :D uz po nem slintam jak po udenem nejak sa nevede najit si normal holku tu u nas kurna :) Mišel: proc pak kam se na mne hrabes hm? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 snažím se autu podstrojovat a kupovat věci, ale v takovým stylu jako frčíš ty, to chce mít bokem rakouský konto plný euráču ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 ale neeee konto nemam normal plat mam :) .... ja myslim ze to az pomalicky robim az vcil sem troska kopel do vrtule a nakupil neco noveee ;-) tak a RS kridlo je doma uz je aj u kamosa na novy lak :o :lool: :) a vecer sa to ide zapit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Jóóó gůůůůt křídlo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 KRASNE :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 jj uvidime jak bude Bedovi sluset :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 určo bude hned hod foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 a uz je v laku ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 MAJO NAMONTOJ TO NA AUTO I S TOU STOLIČKOU :D TO TU JEŠTĚ NIKDO NEMÁ ;) TO BUDE PARÁDNICA TA TVOJE OCTAVIA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 MAJO NAMONTOJ TO NA AUTO I S TOU STOLIČKOU :D TO TU JEŠTĚ NIKDO NEMÁ ;) TO BUDE PARÁDNICA TA TVOJE OCTAVIA :D no zajtra si idu pron a do vecera ho tam chcu nalepit Razty... Diky nevim ale jakym lepidlem to tam lepit a ani jak dluho to budem muset cekat nez to zaschne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 (upraveno) Vše co mám na autě lepeno tak je to lepidlem na okna je to taková černá sračka v tubě a drží to pekelně. na tý tubě je psáno že při přilepení okna tímto,můžeš za 2 hodky frčet. Nechal bych to do rána a mělo by to být OK,ale radši se ještě poptej až budeš to lepidlo kupovat a pozor jde to strašně špatně dolů z čehokoliv!!!!!!!!!! Upraveno Prosinec 14, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Vše co mám na autě lepeno tak je to lepidlem na okna je to taková černá sračka v tubě a drží to pekelně. na tý tubě je psáno že při přilepení okna tímto,můžeš za 2 hodky frčet. Nechal bych to do rána a mělo by to být OK,ale radši se ještě poptej až budeš to lepidlo kupovat a pozor jde to strašně špatně dolů z čehokoliv!!!!!!!!!! noo dikes takze lepidlo na sklo zajtra skocim nekde do farby laky ci to tam maju ;) a navecer sa do teho pustim.. jj budu davat pozor diky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2369 LEPIDLO http://www.vseprookna.cz/eshop/Udrzbova-ch...a-autoskla.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Dostal jsem k tomu lepidlu ještě malou lahvičku s něčím co se natřelo na lepené plochy ,nechalo 15min učinkovat a pak už jen lepíš. Kupoval jsem přímo v autoskle kde lepí okna. před lepením si namaž ruce třeba indulonou pokud se ušpiníš jde to lépe dolu nebo použij doktorské rukavice!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Diky Razty skusim sa u nas popitat ci take lepidlo maju a ked ne tak nejake take co bude drzat jako prase... Zivocichu no skusim si s tym nejak poradit nech sa nezaseru ja ani auto :D ted je kridlo u kotla dufam ze sa do rana neroztopi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 lepidlo se jmenuje terosan a potřebuješ k tomu lahvičku zvanou "primer" na rozleptání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 JJ Dakie máš recht nemohl jsem si vzpomenout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 dneska mi vyplo turbo :blink: ;) ;) a ja sem rikal ze uz to netaha tak jak to tahavalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 zatuhly lopatky beztak, vybrat a vycistit a budes zase jezdit :)ja sem cistil minuly tyden ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 zatuhly lopatky beztak, vybrat a vycistit a budes zase jezdit :)ja sem cistil minuly tyden ;) myslis ze to bude tym??... ono uz to netahalo posledne 3 mesice nejak jak to mnelo mohlo byt aj spinave asi... jo vybrat a vycistit kebych to ja vedel vytahnut a rozebrat Hobliku ;) :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 MAJO V TAKOVÉM POČASÍ TO JE HNUS NĚCO OPRAVOVAT NA AUTĚ :( ALE JESTLI MÁŠ GARÁŽ , TAK TO JE V POHODĚ. U MĚ JE TO JEDNODUCHÉ .......JÁ ŽÁDNÉ TURBO ČISTIT NEMUSÍM :( ALE ZASE MI TO TAK JAKO TOBĚ NEJEDE TAK AŤ SE DAŘÍ PŘI ČIŠTĚNÍ TURBA :) NO CO UŽ NADĚLÁŠ , O KONÍKY SE MUSÍŠ STARAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.