Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

:D SLINTAM :D

fakt ze jo, perfektni oktavka, takova nenapadna, ale uzasna naprosto :)

edit: nema naopak ten vzorek pneu? :)

take sa mi to moc lubi :smich: k temu uz len podvozek a ty kola mi chybaju sakra :)

nenee kukni na tu treti foto to nejsu sipovky :lool: na druhej foto to vypada ze su ale na treti je videt ze su to len pulsipovky B)

Odkaz ke komentáři
Ty vole ja uz si dam asi na auto copyright :) clovek do toho vrazi prachy a jedno je jak druhe :)nebyt prouzku pomalu to nerozeznam do sveho :smich:

ale Hobliku to neni moje auto :) to ze nemecka uprava jedneho z DE fora... to sem dal iba tak ze sa mi to lubii :lool:

Nerikej ze mas tyto 19" kola kupene :D :D

Odkaz ke komentáři
ale Hobliku to neni moje auto :lool: to ze nemecka uprava jedneho z DE fora... to sem dal iba tak ze sa mi to lubii :)

Nerikej ze mas tyto 19" kola kupene :D :D

to jsem poznal ze je to z nemecka :)to me nastvalo...ne ze jsou uz 2 cerne kombiky jak siamske dvojcata, tez uz jsou siamske trojcata :smich: asi to prodam bo cerna rakev uz prestava byt jedinecna .)

Odkaz ke komentáři
majinku klidne Ti to udelam, ale az zitra, dneska mam moc skoly :/ Jinak ruzove kola, jak vidim tady bude mit na jare pulka fora :)

noo to bys mohel :D si najdi nejaku fotku tu co mam a supni mi to sem budem moc zvedavy jake by byli cerne ty moje lebo nad tym rozmyslam a ked mozes tak s cervenym paskem okolo jednu a jednu bez :D

Odkaz ke komentáři

já se vám taky nedivím, něco člověk vymyslí a hned ho každej kopíruje.. bohužel to je ale fakt tím, že máte prostě "jen" octávku :) kupujte si méně obvyklá auta jako třeba Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer a na těch se můžete vyřádit :palec:

Odkaz ke komentáři
já se vám taky nedivím, něco člověk vymyslí a hned ho každej kopíruje.. bohužel to je ale fakt tím, že máte prostě "jen" octávku ;) kupujte si méně obvyklá auta jako třeba Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer a na těch se můžete vyřádit :)

To prijde casem, zatim mi pripada silene abych si v 27 letech kupoval A6 nebo Passata :) pak uz bych nikde neprodal ani cihlu....kdezto cerna rakvicka nikomu nevadi....kazdy rekne - stara octavka, ten se ma spatne :-) :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak v te cerne to je luxus jako hovado :)

BTW jak se to dela prosim te? Uz dlouho si chci zkouset ruzne varianty barevne na aute, ale jsem totalne levej, nevim vubec pomoci ceho se takove zazraky delaji :P

diky :)

Ja to delam cez adobe photoshop CS5, a tam si to oznacim co chcu presne prerobit a potom sem dal nejake zmeneni farby a tam sem si nahodil cernu a len sem daval jak cernu chcu ani nevim jak sem sa k temu dostal :angry: to je najlepsi skusat alebo ukazat ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...