Přejít na obsah

Montyho cihlička

Doporučené příspěvky

Zdravim vás pánové :smich:

18.1. to byl přesně rok co jsem si domu přivezl svoji "cihličku", tak jsem se rozhodl konečně jí tu založit její vlastní téma.

něco k popisu

motor: 1.9TDi 66kW typ ALH, r.v.2001

najeto při koupi 148 697km

karoserie: seriové holátko, barva červena cayenne(nebo jak se to píše), pouze jsem vyměnil antenu za malou ploutvičku,

interier: až na RS pedály a jiné autorádio serie,

výbava: elegance -> 4xel.okna, el.zrcátka s výhřevem, A/C, palubní počítač,ASR, mlhovky, loketka vpředu i vzadu

K dnešnímu dni mám najeto cca.212 800km a za uplnulý rok se stihly zatim udělat jen rozvody s pumpou, napínák na alternátoru(či co), volnoběžka, všechny ložiska, vzduchový filtr, pylový filtr a k mojí obrovský radosti jsem po 6 měsících vyměnil startér, takže startujeme napoprvé :smich:

Tento rok je v plánu následující:

- folie

- komplet podvozek - samozřejmě nižší jen musim ještě vyřešit kde, jak, co a za kolik

- komplet silentbloky - čast na pední nápravu už doma mám

- spojka + setrvák

- palivový filtr

- olej v převodovce - mám už koupený

- komplet přední brzdy - auto prostě pocitově nebrzdí vůbec

- brzdová kapalina

- vstřiky + žhavení

- něco se musí vymyslet s maskou + střecha přijde v létě stříknout do černého matu a odstraním kolem dokola chrom

- a co se týká vnitřku tak....asi jsem úchyl ale líbí se mi od 3M ta karbon folie takže pár drobností polepim

Plánů bylo samozřejmě daleko víc ale událost z dubna 2010 kdy se mi z auta "záhadně" ztratili Tomasony TN1 v 18" a nepomohly mi ani bezpečnostní šrouby :huh: mě znechutila natolik, že seženu jen 17" plecháče a udělá se jen minimum pro odlišení(folie, snížení, odstranění nápisů). Možná časem změnim názor, ale zatim mi to takhle naplánované vyhovuje...

Toť prozatim z popisu asi všechno

zatim přihodim jen fotku z prvního týdne kdy jsem ji měl doma a lepší přidam časem až nebude auto pod vrstvou sněhu, která se mi momentálně nechce sundávat protože nikam nemusim :smich:

post-712-1295987916_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

díky pánové

Mfm - no 64tisíc a to si řikám že je ještě málo předloni jsem s fordem najel ještě asi o 7 tisíc víc. V autě nespim ale 3x-4x do měsíce jednu dálku cca kolem 600km a to se potom nasčítá, ale baví mě to už odmala kdy jsem jezdil s tátou po poli tak mě to nevadí

Živočich- ta barva se mi prostě líbíla. Jak si byl tady za náma v Liberci odkud si prosim tě řikal, že máš ten kryt na masku? letos první zimu se u nás na vesnici štěrkuje a děs a bída s chladičem :palec:

Odkaz ke komentáři
díky pánové

Mfm - no 64tisíc a to si řikám že je ještě málo předloni jsem s fordem najel ještě asi o 7 tisíc víc. V autě nespim ale 3x-4x do měsíce jednu dálku cca kolem 600km a to se potom nasčítá, ale baví mě to už odmala kdy jsem jezdil s tátou po poli tak mě to nevadí

Živočich- ta barva se mi prostě líbíla. Jak si byl tady za náma v Liberci odkud si prosim tě řikal, že máš ten kryt na masku? letos první zimu se u nás na vesnici štěrkuje a děs a bída s chladičem :P

Ten kryt mám z www.obautodíly.cz jednání a rychlost dodání je super! Štěrk to byl hlavní důvod proč sem to tam dával :) :smich:

Odkaz ke komentáři

tak aktuálně nedá mi to a musim se pochlubit:

opravna sada přední nápravy od MOOG za...no hodně pod 1500,- :)

a jako náhrada za standardní zadní silentbloky předních ramen kousky z TT za cenovku pod 500,- :)

všechno nové a přímo ze skladu samozřejmě :)

do konce měsíce už je silenbloky zadní nápravy a pár drobností a předek a zadek je vyřešený...

post-712-1296571761_thumb.jpg

post-712-1296571803_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak dávám sem jednu aktuální z pátka od Krumlovské zámecké zahrady kam jsem odpoledne vezl přítelkyni na maturák...původně tam bylo vidět otočné hlediště ale nějak se nepovedlo. zatim nic moc ale dneska dorazila maska bez znaku a na ostatních fotkách je průměrná a dojezd po 200km jízdy :smich: takže si nestěžuju a všechno se časem dodělá...

post-712-1297171640_thumb.jpg

post-712-1297171657_thumb.jpg

post-712-1297171670_thumb.jpg

post-712-1297171687_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Pešírku nu dobrá...přemluvil jsi mě :P

foto aktuálně...z venku asi hotovo ještě během příštího až přespříštího týdne proběhne podvozek(-35 prozatim), odstranění nápisů, plech pod motor(říct cenu utrhnete mi hlavu a ruce :D ) a zahození podložek pod spz. Kola z FIIRS bohužel k mému zklamání asi nebudou takže to vidim zhruba do května než budou kola...Sterny pšt...ty víš co mám v plánu :smich: . časem se možná rozhoupu na xenony a začal jsem si pohrávat s myšlenkou výměny motoru vč. 6-ti kvaltu....tak a teď můžete kritizovat...perte to do mě dosytosti :smich:

post-712-1300575237_thumb.jpg

post-712-1300576114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

za světla děkuji společně s foliema se mi to začíná i trochu líbit :palec: jen ten nápis "octavia" tam falíruje ale to se do týdne poladí společně s dalšíma drobnostma :palec: a počasí hnusný...ale zas jsem aspon našel docela dobrej plácek v liberci odkud je celkem vidět na město

živočichu - nech sternyho já to v práci taky nikdy nepotřeboval :angry:

sterny-kola už jsou kupodivu po včerejšku v řešení a možná budou tady z čr a ne ze států což by zkrátilo čekací dobu asi tak o dva měsíce...uvidime jak to dopadne

pešírku - jasně domluvíme se ale já asi nepojedu sám a budu mít krom navštěvy "kulturního zařízení u živočicha" i další program takže pojedu někdy dopoledne abyse to všechno stihlo

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...