Přejít na obsah

Montyho cihlička

Doporučené příspěvky

tak to si jsem 100% jistej, že tam nic takovýho nemam, protože jsem si ten podvozek dělal sám :o prostě jak řekl Dakie ty pružiny byly asi na combika že je na ně ten zadek lehkej nebo jinak fakt nevim...ale neřešim to už ty dva měsíce s tim polítam ještě a až budou doma kola tak se zároveň s nima udělaj všechny ložiska, čepy, nasadí se stavítko, který mám doma schovaný a dalši potřebnosti... :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

by mě zajímalo kolik budu moct díky mostu přes potok na zahradu ještě auto snížit :) přijímám sázky dokud neutrhnu nárazník budu to zkoušet :lol:

a jinak tak dlouho jsem potkával prezidentovu bývalou OI až jsem včera vedle ní zastavil a všiml si toho až když jsem se vracel z McD :lool:

a poslední pro srovnání se seriovou sestřičkou ve stejné barvě :palec:

post-712-1309507260_thumb.jpg

post-712-1309507299_thumb.jpg

post-712-1309507871_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Myšáku ne ale od té doby co jsem odjel od tebemám dneska opět první den volna :( do večera se poštěstí nic v plánu nemám dneska.

Jájin: fošny už mám připravený dlouho, podvozek je schovaný pod postelí jen jsem se prostě k tomu nedokopal ještě. před zimou po nehodě se mi tam dávat nechtěl, protože nemám cestu do města zrovna ideální a občas je problém i s takhle "dopluhovat" do Liberce.

Kluci večer snad konečně naházim všechny fotky od víkendu na Rozkoši až do teď.

Odkaz ke komentáři

tak včera mi to malinko nevyšlo :prcprc: ale konečně jsem se k tomu dneska dostal. postupně sem naházím fotky od víkendu na Rozkoši až do dnešního dne...

k nehodě došlo v pátek 2.9.2011 cestou na Rozkoš mojí vinou a za STŘÍZLIVÁ...oprava probíhala a víceméně probíhá následovně:

Auto se v neděli 4.9.2011 dotáhlo na servis do Liberce za což děkuji kamarádovi Martinovi z Náchodské odtahovky. Do úterka se na auto nesáhlo. V úterý 6.9.2011 se odstrojilo a odpoledne se odvezlo ke známému klempírovi na stolici kde bylo do čtvrtka. Ve čtvrtek 8.9.2011 po obědě se převezlo zpět na servis kde se začalo strojit a spasovávat dohromady. Jediné co jsem musel koupit byly přední světla(prozatim bez mlhovek), nárazník, pravý blatník, chladičovku, chladič na vodu a silenbloky na chladič. Auto se dodělalo a bez laku opouštělo 9.9.2011 v 17:20 - zhruba na minutu přesně týden od nehody servis.

Na auto jsem docela zanevřel a byl jsem pevně rozhodnutý s ním takhle přežít zimu, zjara stříknout co je potřeba a prodat ho. Nicméně díky kamarádovi Bleskovi,který mě v listopadu přesvědčil auto stříknout ještě před zimou k tomu nedojde. Během Listopad a prosince se auto přestříkalo do jedné barvy a rozhodnutí prodeje tímto padlo...auto ještě chvilku zůstane.

Během stříkání nárazníku se udělal drobný "zimní" servis v podobě předních destiček(ATE), pal.filtru(MANN) a žhaviček(NGK). V prosinci se z dlouhé chvíle renovovaly zadní celočervená světla a protože zbylo dost barvy na zkoušku se stříkly i boční a přední blinkry. Zvlášť ty přední beru zpětně jako výkřik do prázdna a nahradily je origo čiré kousky.

Aktuálně řeším několik rozporu co se týká dalších úpravách auta. Především jestli stříknout lišty do barvy a masku, mřížky a matnou střechu nechat nebo jestli(blbá hrubka...příště po sobě musim víc číst :lol: ) střechu sloupnout a lišty, masku a mřížky stříknout do černého lesku. A samozřejmě celolak nebo minimálně lakování předku a škrábanců :)

Ufff...tak to je snad všechno za uplynulé 4 měsíce :)

Odkaz ke komentáři

Láďo super pěknej seriál!!Chci ti moc poděkovat za pomoc!!Že jsi ,,blázen" :lol: vím už dávno,ale že se vydáš z LBC do Prahy jen proto že potřebuji pomoct složit slámu pro koně (pro info bylo toho cca 7tun) :palec::palec::palec:,klobouk dolů!! Ještě jednou díkes za pomoc a za lepku na Šedivku ,nemá chybu a u každeho vyloudí aspon ůsměv.Cihlička je opět ve formě a jsem rád že jsi se rozhodl neprodávat!!!

Odkaz ke komentáři

Živočicháro: ;) já myslim že tohle jsme už probírali ne jak se to složilo, udělal si pro mě taky hodně a zrovna ty jsi jeden z lidí, co bude mít u mě dveře vždycky otevřený ;) a jsem rád že "lípka" slaví úspěch jak budu mít další "špecialitku" rád se podělim :lol:

Stifmeyster: přesně jsem čekal že se najde rejpal, kterej si prohlídne fotky a text vynechá nebo si z toho vezme jen to co bude potřebovat :lol::prcprc: klasika...zkus to znova a pořádně...třeba tam najdeš kouzelnou formulku "jarního celolaku" :P nebo minimálně pořádný lakování toho co bude potřeba. Auto nemám na nějaký "výstavičky" apod. potřebuju hlavně aby mi jezdilo a pokud nemám čas tak je mi pořád milejší mít aspoň barvou zastříknutý vybroušený místo po opravě než jezdit s orezlym nebo nedej bože zakitovaným blatníkem když se to zjara stejně bude muset dělat...takže tak :rolleyes: hawk.

Ostatním děkuju, kdo absolvoval Rozkoš ví jak v prdeli jsem z toho byl a jsem rád za tu vaši podporu. Moc dobře víte koho se to týká...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

tak pánové....opět po dlouhé odmlce a znechucení jsem se odhodlal něco změnit na octě.

koncem měsíce by měly dorazit kola a začne se řešit co s podvozkem. samozřejmě snížení a budou se muset vyřešit ty debilní zvuky co se občas zespoda ozvou.

dál laboruju co s lištama...nic, černá, barva...mám v tom chaos a ndovedu se rozhodnout, ale bude se od toho odvíjet střecha, maska a x dalších věcí.

samozřejmě nás čeká ještě lak po nehodě, oprava laku na zbytku auta(lidi neumí parkovat :angry: ) a oprava odloupaných prahů.

jinak sháním fimru, která by dokázala na metráž látku na čalounění. nevíte někdo o něčem?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...