MONTY350Z Odesláno Červen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 pešír : zkouknout můžeš....furt lepší než pumpičkou přes koule v tříválci na 17" :( jen vtip musíme se sejít vladan: prosim tě právě že tak jak to je tak to zůstalo :D předek je podle mě docela ok ale zadek je jak nekopnutá koza Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 A jsi jistej ze tam vzadu nemas mozna naky podlosky pro zvisovani nebo pro spatny cesty?? Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 tak to si jsem 100% jistej, že tam nic takovýho nemam, protože jsem si ten podvozek dělal sám :o prostě jak řekl Dakie ty pružiny byly asi na combika že je na ně ten zadek lehkej nebo jinak fakt nevim...ale neřešim to už ty dva měsíce s tim polítam ještě a až budou doma kola tak se zároveň s nima udělaj všechny ložiska, čepy, nasadí se stavítko, který mám doma schovaný a dalši potřebnosti... Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Jake mas stavitko? Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 AP Sportfahrwerke...povedlo se mi sehnat nový za velmi luxusní cenu tak nebudu vubec řešit jestli vydrží rok nebo dva při mém nájezdu km záruka to přinejhorším vyřeší... Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 (upraveno) by mě zajímalo kolik budu moct díky mostu přes potok na zahradu ještě auto snížit :) přijímám sázky dokud neutrhnu nárazník budu to zkoušet a jinak tak dlouho jsem potkával prezidentovu bývalou OI až jsem včera vedle ní zastavil a všiml si toho až když jsem se vracel z McD :lool: a poslední pro srovnání se seriovou sestřičkou ve stejné barvě Upraveno Červenec 1, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Tak pane čekal jsem že sem hodíš fotky a ty nic.To jsi z toho skládání sena tak unaven?? :D :D Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Snizovat budes tak dlouho, az zacnes v kufru vozit dve fosny a davat ja ne kazdy podobny vjezd/vyjezd :lol: Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Myšáku ne ale od té doby co jsem odjel od tebemám dneska opět první den volna :( do večera se poštěstí nic v plánu nemám dneska. Jájin: fošny už mám připravený dlouho, podvozek je schovaný pod postelí jen jsem se prostě k tomu nedokopal ještě. před zimou po nehodě se mi tam dávat nechtěl, protože nemám cestu do města zrovna ideální a občas je problém i s takhle "dopluhovat" do Liberce. Kluci večer snad konečně naházim všechny fotky od víkendu na Rozkoši až do teď. Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 (upraveno) tak včera mi to malinko nevyšlo ale konečně jsem se k tomu dneska dostal. postupně sem naházím fotky od víkendu na Rozkoši až do dnešního dne... k nehodě došlo v pátek 2.9.2011 cestou na Rozkoš mojí vinou a za STŘÍZLIVÁ...oprava probíhala a víceméně probíhá následovně: Auto se v neděli 4.9.2011 dotáhlo na servis do Liberce za což děkuji kamarádovi Martinovi z Náchodské odtahovky. Do úterka se na auto nesáhlo. V úterý 6.9.2011 se odstrojilo a odpoledne se odvezlo ke známému klempírovi na stolici kde bylo do čtvrtka. Ve čtvrtek 8.9.2011 po obědě se převezlo zpět na servis kde se začalo strojit a spasovávat dohromady. Jediné co jsem musel koupit byly přední světla(prozatim bez mlhovek), nárazník, pravý blatník, chladičovku, chladič na vodu a silenbloky na chladič. Auto se dodělalo a bez laku opouštělo 9.9.2011 v 17:20 - zhruba na minutu přesně týden od nehody servis. Na auto jsem docela zanevřel a byl jsem pevně rozhodnutý s ním takhle přežít zimu, zjara stříknout co je potřeba a prodat ho. Nicméně díky kamarádovi Bleskovi,který mě v listopadu přesvědčil auto stříknout ještě před zimou k tomu nedojde. Během Listopad a prosince se auto přestříkalo do jedné barvy a rozhodnutí prodeje tímto padlo...auto ještě chvilku zůstane. Během stříkání nárazníku se udělal drobný "zimní" servis v podobě předních destiček(ATE), pal.filtru(MANN) a žhaviček(NGK). V prosinci se z dlouhé chvíle renovovaly zadní celočervená světla a protože zbylo dost barvy na zkoušku se stříkly i boční a přední blinkry. Zvlášť ty přední beru zpětně jako výkřik do prázdna a nahradily je origo čiré kousky. Aktuálně řeším několik rozporu co se týká dalších úpravách auta. Především jestli stříknout lišty do barvy a masku, mřížky a matnou střechu nechat nebo jestli(blbá hrubka...příště po sobě musim víc číst ) střechu sloupnout a lišty, masku a mřížky stříknout do černého lesku. A samozřejmě celolak nebo minimálně lakování předku a škrábanců :) Ufff...tak to je snad všechno za uplynulé 4 měsíce :) Upraveno Leden 9, 2012 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 a jako poslední sem přihodím dvě fotky z předvánoční návštěvy u Živočicha a malý dárek pro jeho šedivku Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Tak paráda,hlavně že už je holka zdravá! Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Kluci já bych to sám nezvlád ;) za tohle všechno patří obrovský díky kamarádovi mechanikovi "Bleskovi" a samozřejmě přítelkyni Leně za podporu( ta minulá na to kašlala tak si to musim aspoň teď užívat ) Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 a co ten flekatej blatnik ? Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Láďo super pěknej seriál!!Chci ti moc poděkovat za pomoc!!Že jsi ,,blázen" vím už dávno,ale že se vydáš z LBC do Prahy jen proto že potřebuji pomoct složit slámu pro koně (pro info bylo toho cca 7tun) ,klobouk dolů!! Ještě jednou díkes za pomoc a za lepku na Šedivku ,nemá chybu a u každeho vyloudí aspon ůsměv.Cihlička je opět ve formě a jsem rád že jsi se rozhodl neprodávat!!! Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 (upraveno) Živočicháro: ;) já myslim že tohle jsme už probírali ne jak se to složilo, udělal si pro mě taky hodně a zrovna ty jsi jeden z lidí, co bude mít u mě dveře vždycky otevřený ;) a jsem rád že "lípka" slaví úspěch jak budu mít další "špecialitku" rád se podělim Stifmeyster: přesně jsem čekal že se najde rejpal, kterej si prohlídne fotky a text vynechá nebo si z toho vezme jen to co bude potřebovat klasika...zkus to znova a pořádně...třeba tam najdeš kouzelnou formulku "jarního celolaku" :P nebo minimálně pořádný lakování toho co bude potřeba. Auto nemám na nějaký "výstavičky" apod. potřebuju hlavně aby mi jezdilo a pokud nemám čas tak je mi pořád milejší mít aspoň barvou zastříknutý vybroušený místo po opravě než jezdit s orezlym nebo nedej bože zakitovaným blatníkem když se to zjara stejně bude muset dělat...takže tak hawk. Ostatním děkuju, kdo absolvoval Rozkoš ví jak v prdeli jsem z toho byl a jsem rád za tu vaši podporu. Moc dobře víte koho se to týká... Upraveno Leden 9, 2012 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 No tak hlavně že se nikomu nic nestalo apod.... u tebe velká gratulace v tom jak si to dokázal dát rychle do kupy :D HLAVNĚ ŽE SES Z TOHO NEPOSRAL.... :D a že funguješ dál normálním životem :) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 nikomu se nic nestalo i když nehoda je ve statistice evidována jako nehoda se dvěma zraněními jinak Sterny nebýt Honzy tak bych se z toho posral... Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 zdravím kolegu a gratuluji k opravě cihličky...já jel tenkrát okolo z Náchoda a úplně mě zamrazilo, protože mi bylo jasný, že jde o někoho z klubu. Jsem rád, že je auto zase v cajku...přeju hodně dalších km bez nehody Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) tak pánové....opět po dlouhé odmlce a znechucení jsem se odhodlal něco změnit na octě. koncem měsíce by měly dorazit kola a začne se řešit co s podvozkem. samozřejmě snížení a budou se muset vyřešit ty debilní zvuky co se občas zespoda ozvou. dál laboruju co s lištama...nic, černá, barva...mám v tom chaos a ndovedu se rozhodnout, ale bude se od toho odvíjet střecha, maska a x dalších věcí. samozřejmě nás čeká ještě lak po nehodě, oprava laku na zbytku auta(lidi neumí parkovat ) a oprava odloupaných prahů. jinak sháním fimru, která by dokázala na metráž látku na čalounění. nevíte někdo o něčem? Upraveno Duben 9, 2012 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Tak octa nás 17.8. náhle a nečekaně opustila a dál brázdí silnice s jiným majitelem. Nevím jak to funguje tady, ale poprosím některého z adminu buď o LOCK nebo DELETE vlákna :-) Od teď budu patřit do kategorie "dezertér" ale Škoda zůstává ;) Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Byla ti věrnou družkou po cestách i necestách. Stála ti po boku v dobrém i zlém. Neplač sedáš do novějšího tak ať to fóbie slouží a mnoho šťastných km přeje el živočicháro Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Kamaráde, máš pravdu, jen bude chvilinku trvat než si k Fíbí vytvořím ten vztah co jsem měl k octavce, přežila toho se mnou hodně moc Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky