Přejít na obsah

Montyho cihlička

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Mílo novinky ani nejsou...krom jedné kdy mi někdo poctivě vzal pravej bok přes celý auto :palec:

jednak není čas a potom nejsou prachy...kola jsem teď nějak odšoupl na druhou kolej, protože pořád nemůžu najít to co by se mi líbilo a co bych si přál. Ty co měly být z USA tak nedopadly což mě mrzí, na druhou stranu se aspoň nemusim bát auto někde postavit...asi by byly hodně velký lákadlo na nenechavce.

Odkaz ke komentáři

no mohl....

v plánu byly tyhle kola...Chevrolet Corvette C4, ty co jsem měl mít byly konkrétně MR83. Na kolech jsem chtěl trošičku upravit vzhled v podobě vyleštění čelní plochy a nalakování zbytku do barvy auta, bohužel komunikace s prodejcem ztroskotala ne na penězích( byl jsem ochotný jít s cenou dost vysoko), ale na neochotě komunikovat vubec z jeho strany. cca 3-4dny předtím než jsem měl kola u Mnichova převzít přestal komunikovat uplně:-( toť celá story o neokoukaných kolech...takže teď hledám a hledám...a pořád mi všechno přijde tuctový a nemůžu si vybrat.

post-712-1303810939_thumb.jpg

post-712-1303810961_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

sakra zdá se mi to,nebo je ta "prdel" pořád taková nakoplá na to že to má být o 2cm komplet níž...už na tom jezdim od zčátku března :-(

dávam fotky pro srovnání...před a po...nebo po a před podle toho jak se to tadyk nahraje :lool:

post-712-1304378946_thumb.jpg

post-712-1304378974_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no ukazoval jsem fotky Jessie dco se mnou byla u vás a řikala, nebo spíš ptala se na to samý...že prej "hele ten je do toho zažranej jak když tomu rozumí" :-D

"strejdo Majký" není vubec zač :) já děkuju zase za zprovoznění stěračů( sám bych se k tomu nedokopal) a fajn společnost :) aaa....stěrače stírají...ověřeno při pozdně odpoledním výletu...dřív jsme to nestihli ;)

se nedivim že šedivka letěla ;) ten plech je přece performance tjuunink jak blázen a přidává na výkonu :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

trochu OT, ale nedá mi to se nepodělit aspoň o fotky téhle "babči" z dnešního povídání s p.Nesvadbou starším u něho na prodejně Nescar Sport Toyota....krásně strávené dvě hodinky povídáním o závodních autech a švýcarské firmě Bemani.

post-712-1306442589_thumb.jpg

post-712-1306442611_thumb.jpg

post-712-1306442634_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

hele kola mám pořešené s navarem takže v podstatě jsou jasný, a další věci budou navazovat. Sice to mělo být tajemství, ale pod postelí mám schovaný stavítko od AP co se mi povedlo sehnat nový za parádní cenu. nicméně nejdřív se musim dokopat namontovat plech pod motor a až potom budu snižovat...k nám na vesnici je to peklo a vanu riskovat nechci :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...