Wladis Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Tak dnes dostala octula konecne predni zasterky,pretesnilo se ventilove viko,vycistila klima,natrelo se rezate tazni zarizeni a namontovala nova zastrcka,ktera se nekomu strasne hodila...pak jsem si udelal radost podsvicenim prostoru u noh a v neposledni rade jiste potesim i pany policajty zarovkama :-))) Omlouvam se za kvalitu,foceno mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 člověče - ta modrá parkovačka a policie, to je jak červená hadr na býka co ty zástěrky, jak pásovaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Dneska mně přijde dávat modrý ledky jako blbost. To se dávalo dřív. Počkej co ti řeknou páni policajti. Dej tam normální bílou ledku a kup si lepší žárovky, ketré svítí do bíla nebo do modra. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Zasterky pasovali perfektne,neni nad to delat v teple ,-) Ty zarovky jsem vystrachal doma tak jsem je tam prdnul,v nejhorsim je pred nima prendam,zivim se jezdenim,takze vopruzy s policajtama jsou na dennim poradku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 a copak děláš? poradce, nebo obchodního zástupce, nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ridice na sklopce u stavebni firmy :-)))) Nas si vzdycky vychutnaji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak po dlouhy dobe jsem mel chvilku a octule dostala novej cernej nastrik mrizky predni masky a novou spodni mrizku a la made in home... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.