Balrog Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 (upraveno) Děkuji ty kola jsem dlouho vybíral a hledal a moc se mi líbí také :-) sháním nějaký dostupný podvozek (kola a gumy mě stáli hooooodně peněz :-) štelovák je drahý a JOM či V maxx si kupovat nechci tak půjdu asi do pevného Weitecu,ještě hledám velikost snížení Minule mi ten sraz nevyšel v Praze,ale chtěl bych to napravit až bude a třeba mě také někdo motivuje na nějaký doplněk na auto?Hlavně mi lidi poradí,moc se ohledně věcí okolo auta nevyznám.Gratuluji ke koupi krásného auta Upraveno Leden 15, 2012 uživatelem Balrog 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 To stavítko bych fakt nezavrhoval, je lepší si našetřit a koupit něco kvalitnějšího. Pevnej Weitec mi kdysi na autě po 20 tis. umřel... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 mě jde o peníze v létě jsem utratil dost za nová kola a gumy a na podvozek moc nemám.Co máš ty za podvozek?hlavně snížení kolik?Co myslíš kvalitního?koukal jsem a HR,Koni jsou docela drahá.Ještě jsem přemýšlel o štelováku Weitec,ale to píšeš nic moc.Tak nevím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Já mám stavítko KW a snížení co to jde :D Všechny kvalitnější podvozky nestojejí takovou raketu, být Tebou tak bych volil třeba české HP, které je taky dost fajn ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 (upraveno) Já mám stavítko KW a snížení co to jde :D Všechny kvalitnější podvozky nestojejí takovou raketu, být Tebou tak bych volil třeba české HP, které je taky dost fajn ;) koukal jsem na stránky HP a pokud to chápu tak 16800kč za tlumiče na RS bez pružin_díky http://www.hpsporting.cz/?k=3 Jde o to čemu říkáš raketa Upraveno Leden 15, 2012 uživatelem Balrog 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Tak už podvozek koupený a jen ho nasadit.Ale asi počkám na Lepší počasí a rovnou ho tam hodím s letňákama?Nemáte někoho šikovného kdo by mi je nasadil nebo mi s tím pomohl?kdo má zkušenosti a není takový kopyto jako já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 To by neměl být problem tak zavolej a něco domluvíme . 724136185 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 To by neměl být problem tak zavolej a něco domluvíme . 724136185 díky moc zítra bych dal vědět.Jdu uspávat syny.Odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 díky moc zítra bych dal vědět.Jdu uspávat syny.Odkud jsi? Kolik mu je ???? unás je taky jedno zvíře 2,5roku Jinak jsem z Lipeců P5. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Kolik mu je ???? unás je taky jedno zvíře 2,5roku Jinak jsem z Lipeců P5. :lool: Jednomu 2roky a 2měsíce a druhému 10 měsíců.Já Praha-východ směr Brno. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 ok to není tak daleko nový okruh hup a jsem u tebe. cca 20min. nějakou plochu na montáž máš?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 No plochy mám před barákem :-) bohužel ale zítra nemůžu,moc rád Bych,ale uz màm něco dlouho domluveneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 To je v pohodě. tak cinkni a něco domluvíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Ok fakt díky moc jsem kopyto na věci kolem auta :-) musím si půjčit nějaké věci,minimálně golu :-) mám jen nářadí pro kutily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 to neřeš já si to přivezu . Jen se zeptám nemyslíš že by stálo dát na ty předky dát i nové uložení horní plus ložiska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 pockaj kym sa oteply,v zime sa blbo robi :-) inak pekna octa,videl v realy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 (upraveno) to neřeš já si to přivezu . Jen se zeptám nemyslíš že by stálo dát na ty předky dát i nové uložení horní plus ložiska. Fakt díky,to nářadí nevím kde bych si půjčil?Horní uložení mám měněné nedávno a myslím,že i ložiska? měnil jsem i tyčky a silentbloky no vlastně skoro vše (něco mi na autě vrzalo a nemohl jsem přijít na to co?) To Mato88: Děkuji za kompliment a to jsi jí viděl nesníženou a bez nových kol:-)No ono už je venku pomalu jaro,tedy dnes tu u nás bylo nádherně,snad se to už nezkazí? Jinak je to tvá zásluha,že mám nový podvozek a mohu jen doporučit těm co budou chtít nový podvozek aby se na tebe obrátili Upraveno Březen 3, 2012 uživatelem Balrog 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Tak připraven na sezonu (ještě trochu doladit potřeba:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 ten predok daj este dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.