Přejít na obsah

Martínkova Black Octa

Doporučené příspěvky

Děkuji ty kola jsem dlouho vybíral a hledal a moc se mi líbí také :-)

sháním nějaký dostupný podvozek (kola a gumy mě stáli hooooodně peněz :-) štelovák je drahý a JOM či V maxx si kupovat nechci tak půjdu asi do pevného Weitecu,ještě hledám velikost snížení

Minule mi ten sraz nevyšel v Praze,ale chtěl bych to napravit až bude a třeba mě také někdo motivuje na nějaký doplněk na auto?Hlavně mi lidi poradí,moc se ohledně věcí okolo auta nevyznám.Gratuluji ke koupi krásného auta :palec:

Upraveno uživatelem Balrog
Odkaz ke komentáři

mě jde o peníze v létě jsem utratil dost za nová kola a gumy a na podvozek moc nemám.Co máš ty za podvozek?hlavně snížení kolik?Co myslíš kvalitního?koukal jsem a HR,Koni jsou docela drahá.Ještě jsem přemýšlel o štelováku Weitec,ale to píšeš nic moc.Tak nevím?

Odkaz ke komentáři

Já mám stavítko KW a snížení co to jde :D

Všechny kvalitnější podvozky nestojejí takovou raketu, být Tebou tak bych volil třeba české HP, které je taky dost fajn ;)

koukal jsem na stránky HP a pokud to chápu tak 16800kč za tlumiče na RS bez pružin_díky

http://www.hpsporting.cz/?k=3

Jde o to čemu říkáš raketa :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

to neřeš já si to přivezu .

Jen se zeptám nemyslíš že by stálo dát na ty předky dát i nové uložení horní plus ložiska.

Fakt díky,to nářadí nevím kde bych si půjčil?Horní uložení mám měněné nedávno a myslím,že i ložiska? měnil jsem i tyčky a silentbloky no vlastně skoro vše (něco mi na autě vrzalo a nemohl jsem přijít na to co?)

To Mato88: Děkuji za kompliment a to jsi jí viděl nesníženou a bez nových kol:-)No ono už je venku pomalu jaro,tedy dnes tu u nás bylo nádherně,snad se to už nezkazí?

Jinak je to tvá zásluha,že mám nový podvozek a mohu jen doporučit těm co budou chtít nový podvozek aby se na tebe obrátili :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...