Deko Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 A nechcu uz pod tim lezet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Tak to já teť můžu v klidu :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Tak jsem to dnes zkusil jak Chjetjov a kua maaaalo mista tam je :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Stačí jeden hup při zatáčení a je vymalováno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Tak dnes byla cervenka na valcich. 11 let stara herka a serie 184 hp/255nm ;) moc velka radost, ze ten servis neni zbytecny Pak prisla na radu pujcena jednotka se slibem okolo 210 hp ............ zklamani jak ...... vykon 189hp a tocak 300nm. Existuje opravdu nekdo, kdo dokaze upravit 1,8 RS nebo maji jen plne huby kecu..... asi poridime naftu a udelam si radeji radost u profika, ktery tomu rozumi :palec: :palec: Graf dodam zitra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Chtěl jsem chip, ale kašlu na to. Radši nechám sérii, než si nechat od nějakýho profíka zkurvit motor. S tím ropákem jsi to myslel vážně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Zde graf, hodnoty jsou z chipu a je tam i serie v grafu. brzda 1,8 RS deko.PDF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 to neverim ze neni gdo aby udelal chip na 1.8T :lool: tak to predelej na TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 A tady se ukazuje že né všichni dělají svou práci dobře,až na ty co je jim práce koníčkem .Třeba TDI fun dělá to na 100% a pokud jsou někde sprinty tak se učastní s vlastním autem a má tam svůj soft .Tak mi řekněte který další ladič to absolvuje a jede výsledky své prace veřejně předvést aby bylo jasné co a jak dělá.Ale chválit ho nemusím jeho práce ho chválí sama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Zdena tim zije, na nej je krasa se divat jak pracuje, ale casto to rikat nebudu at nam nezlenivi :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 A Fun ti chip neudělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 No Davide mas tu octuli cim dal tim hezci a vcera jsem ve Svedsku videl na ceste lezet ten samy stit od Thule jak mas ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 (upraveno) Chtěl jsem chip, ale kašlu na to. Radši nechám sérii, než si nechat od nějakýho profíka zkurvit motor. S tím ropákem jsi to myslel vážně? Ze bys to musel chipem zakonite zkurvit to urcite ne,teda pokud to nedela nakej garazmistr z horni dolni.. :D Ja jezvidal soft od Sport Motoru a auto jelo znatelne lip a fakt pekne..Na valcich jsem nebyl,ale co mivali kluci v RSach to samy,tak relativne bezne nabrzdili kolem slibovanejch 210hp a 300Nm..Najel sem s timhle softem pres 60tkm a auto slapalo jak melo, nevzalo ani kapku oleje ani proste vubec nic.. ;) Edit: Deko, pripadne v PH zkusit Mvoleska.. Upraveno Květen 2, 2012 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 (upraveno) Uvidime, auto ted sezralo celkem dost penez, tak jsem si jen vyresil 18" rezervu a budem si ho uzivat. Jinak at se to tu krapek rozjede, vysledny chip je od firmy motorpower. A muzete si tu psat co chcete, mi to vadit vubec nebude. Upraveno Květen 2, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 A hele, Ultimaty.. :) Sem svyho casu uvazoval si je dat na RS..jedinej "race look" co mame.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 No ja shanel kolo na rezervu a jeden disk mi padl za super az silenou cenu Tak proc ho nevzit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Jj, presne tak jako.. ;) Navic co s tim tady mame zkusenosti,tak opravdu ty kola nejsou spatny..A navic ted je mame v akci,takze fakt nevychazej spatne.. ;) Ja delal i nejaky VT jen to nemuzu najit.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Zatim nej pi**** co jsou udelal. Ale na sraz dobry no :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Pěkná uchylárna :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 a ja myslel ze beres majačky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 To jo :D Radsi majacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 (upraveno) Jasne a pak budu rok bez papiru :lool: Kdyz me bude nekdo rok vozit, neni problem Jinak kdo by ho chtel je volny. Upraveno Květen 4, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 By me zajimalo jak dlouho by ti tam to kolo vydrzelo v praze na ulici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 On chce davat LPG a kufr ma furt plny tak premysli jak to udela pac jen se sprejem jezdit nechce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 já bych to dal na zadní okno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 (upraveno) Kolik lidi sezralo, ze bych to tak vozil??? :lool: :lool: :lool: Dneska se testla rezerva a udelala ocista Upraveno Květen 5, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Co ty oškrtaný podběhy?? To není moc dobrý.. Jinak rezerva pěkná,,bejt všecky 4,tak je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 A co zimni kola... resil jsi to? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jiz je to strikle bodyckem. Ano, zimni kola jsem resil a to skoda fabia combi 1,4 50kw :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.