martanek82 Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Ahoj nevíte někdo, čím by mohlo být způsobené takové zvláštní škubání či vibrace celého auta při rozjezdu ? Je to cítit i na volantu a na řadící páce a přijde mi, že nejvíc znatelné to je při vytočené trojce a čtyřce. Když pak sundám nohu z plynu, tak auto jede krásně a nic nepocituju. Jeden týpek mi říkal, že by to mohl být špatný přívod paliva a druhý zas, že dvouhmota v pr..., ale vy tady máte mnohem větší zkušenosti, tak se ptám. Koupil jsem auto se skoro 400000 kilometry a dost věcí už jsem tam udělal. Tohle je poslední velký problém co mám. Je to Octavia kombi, r.v.2000, 1.9 TDi, 81kW. Poraďte prosím Martin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek82 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 to fakt nikdo ani netusite co by to mohlo byt? pomoooc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek82 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak jste mi moc neporadili,ale nevadi, mechanik to projel a jsou v pici oba kinetaky od prevodovky. prej jsou tam puvodni tak se neni cemu divit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.