stihacka Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Njn, tak sis to aspoň zkusil jak to vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 TAK CHROM KLIKY JSOU PRYČ ;) NEBÝT KAMARÁDA NEZNÁLKA, KTERÝ BYL STRŮJCEM AKCE STRHÁVÁNÍ CHROMU, TAK BYCH SE K TOMU ASI NIKDY NEODHODLAL.......MIRKU DÍKY JINAK AUTO JE STÁLE ŠPINAVÉ A NA ZIMÁKÁCH, ALE VE ČTVRTEK UŽ JDOU LETNÍ ALU NA KOMAXIT, TAK PAK UŽ JEN OBOUT A ŠUP NA AUTO.UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT :) A TADY PÁR FOTEK NEZNÁLKA V AKCI :) :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Teda Razty, takové násilí ! ;) Takže jsi mě nechal samotinkého v klubu chromovaných klik! Já ty svoje kliky sundávat nebudu - doufám! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Martine nejsi sám ještě Carlos a Petr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Hmm, pekna prace! Diky Neznalku! :) Uz se na ten hnus nemusiime koukat.. ps: jsem necekal, ze to bude takovej mrsk to sundat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Hmm, pekna prace! Diky Neznalku! :D Uz se na ten hnus nemusiime koukat.. :) ps: jsem necekal, ze to bude takovej mrsk to sundat NO DRŽELY TAM DOST DOBŘE :D CHEMOPREN JE DOBRÉ LEPIDLO :) ALE KDYŽ UŽ SE SERVALA JEDNA, TAK MUSELY VŠECHNY :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Teda Razty, takové násilí ! :D Takže jsi mě nechal samotinkého v klubu chromovaných klik! Já ty svoje kliky sundávat nebudu - doufám! :D MARŤAS JESTLI JE MÁŠ NALEPENÉ JEN NA TOM LEPIDLE CO TAM BYLO ORIGINÁL, TAK TO SUNDÁŠ ÚPLNĚ LEHCE :) POKUT SE NA TO NECÍTÍŠ, TAK NEZNÁLEK TI OD NICH MILE RÁD POMŮŽE :) ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Razty hned to lepsi vypada bez toho :) a este s tyma kolama to bude MRTKA jak hovado ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Jo bez těch klik je to daleko lepší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Razty hned to lepsi vypada bez toho ;) a este s tyma kolama to bude MRTKA jak hovado :) NO TAKY UŽ SEM NEDOČKAVÝ JAK TO BUDE VYPADAT :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 NO TAKY UŽ SEM NEDOČKAVÝ JAK TO BUDE VYPADAT :( no bude to vypadat jak černá OI na 17"alu !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 NO TAKY UŽ SEM NEDOČKAVÝ JAK TO BUDE VYPADAT Razty klídek co jsme sundali kliky tak to bude stále vypadat dobře :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 MARŤAS JESTLI JE MÁŠ NALEPENÉ JEN NA TOM LEPIDLE CO TAM BYLO ORIGINÁL, TAK TO SUNDÁŠ ÚPLNĚ LEHCE :) POKUT SE NA TO NECÍTÍŠ, TAK NEZNÁLEK TI OD NICH MILE RÁD POMŮŽE :smich: Zatím se mi to stále líbí, tak jak to mám. Uvidíme časem. Na starém autě jsem měl hodně chromu, na Octě mi to chybělo. Je fakt, že je to imitace... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 RAZTY, budet to vypadat fakt GUT! :D taky se tesiim na tvoje kola... a na svoje taky, hih.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 TAK KŮŽIČKA UŽ JE DOMA :D NASAZOPVAT SE BUDE AŽ BUDOU KOLA A TO BY MĚLO BÝT KONCEM TOHOTO TÝDNE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 :-)pekna kozka :)no sem zvedavy na komplet s koleckama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 no paráda chlape,jsem zvědavej na výsledek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 TAK KŮŽIČKA UŽ JE DOMA :D NASAZOPVAT SE BUDE AŽ BUDOU KOLA A TO BY MĚLO BÝT KONCEM TOHOTO TÝDNE :lool: Ta kuzicka Ty neposkrabe kapotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Ta kuzicka Ty neposkrabe kapotu? KŮŽIČKA SE BUDE NASAZOVAT JENOM NA SRAZY V BĚŽNÉM PROVOZU BY ASI DLOUHO NEVYDRŽELA ZŮSTAT BÍLÁ :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 KŮŽIČKA SE BUDE NASAZOVAT JENOM NA SRAZY V BĚŽNÉM PROVOZU BY ASI DLOUHO NEVYDRŽELA ZŮSTAT BÍLÁ :D ;) Tak super..ja je mel na zimu, a mel jsem je jenom jeden den, a udelalo mi tam pruser ...jsem to lestil a uz se to nevidi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Tak super..ja ji mel (sam delal ), a mel jsem je jenom jeden den, a udelalo mi tam pruser :D ...jsem to lestil a uz se to nevidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Tak super..ja je mel na zimu, a mel jsem je jenom jeden den, a udelalo mi tam pruser ...jsem to lestil a uz se to nevidi V ZIMĚ TO TAM ANI DÁVAT NEBUDU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 V ZIMĚ TO TAM ANI DÁVAT NEBUDU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 TAK KŮŽIČKA UŽ JE DOMA NASAZOPVAT SE BUDE AŽ BUDOU KOLA A TO BY MĚLO BÝT KONCEM TOHOTO TÝDNE RAZTY: az zjistis jakej je to mrsk, nasadit to pres tu masku, tak si mysliim ze to tolikrat sundavat nebudes.. :-D navic je to kozenka, na tom spina videt nebude ale moc hezky.. ja ji mam usitou trochu jinak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 (upraveno) TADY PÁR FOTEK JAK SE KOŽKA ŠILA A DOPASOVÁVALA NA AUTO. AUTO NA ZKOUŠKU POSKYTL CARLOS A TAKY DOMLUVIL VÝROBU, TAK ŽE MU MOC DĚKUJI Upraveno Duben 7, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A TADY JSOU FOTKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 (upraveno) A kde jsou ty slíbené fotky. ;)Tak už jsou . :smich: Upraveno Duben 7, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A kde jsou ty slíbené fotky. ;)Tak už jsou . :smich: JSEM TEN PŘÍSPĚVEK ODPÁLIL BEZ NICH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Razty tato kůžička je lepší než ta moje ,proto taky objednána ;) :o ;) :) Jo a zítra pro kolečka v komaxitu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 TAK KOLA JSOU KONEČNĚ HOTOVÉ :) TEĎ UŽ JENOM OBOUT A ŠUP NA AUTO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.