Přejít na obsah

MŮJ ČERNÝ MAZLÍK

RAZTY

Doporučené příspěvky

MUSÍŠ TEN CHROM RÁMEČEK VYLOUPNOUT Z MASKY, JDE TO CELKEM ZTUHA, ZEZADU JSOU TAKOVÉ ZÁCVAKY.

PAK TO NĚKDE ODZADU ZAČNI LOUPAT NOŽEM, NEBO NĚČÍM OSTRÝM. NEJHORŠÍ JE ZAČÍT PAK UŽ TO CELKEM JDE.

KDYBYCH TO MĚL DĚLAT ZNOVU, TAK BYCH JENOM ZDRSNIL TEN CHROM ŠMYRGLEM A NASTŘÍKAL :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
MUSÍŠ TEN CHROM RÁMEČEK VYLOUPNOUT Z MASKY, JDE TO CELKEM ZTUHA, ZEZADU JSOU TAKOVÉ ZÁCVAKY.

PAK TO NĚKDE ODZADU ZAČNI LOUPAT NOŽEM, NEBO NĚČÍM OSTRÝM. NEJHORŠÍ JE ZAČÍT PAK UŽ TO CELKEM JDE.

KDYBYCH TO MĚL DĚLAT ZNOVU, TAK BYCH JENOM ZDRSNIL TEN CHROM ŠMYRGLEM A NASTŘÍKAL :lol:

No taky jsem nad tím přemýšlel vzít to jenom šmirglem no tak nevím

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

To jsem rád, že se mě takové věci už netýkají s mým vysokým podvozkem ze 4x4. :) Jak jsem měl ještě Felinu s nízkým spoilerem pod nárazníkem, tak jsem to měl odřené 3x do roka. To je holt úděl RS nárazníků a snížených podvozků. Ale vypadá to Tvoje autí líp něž ta moje nakopnutá koza, to se musí nechat. :P

Odkaz ke komentáři

NEZNÁLEK....JEŠTĚ MI ZBYL SPRAY KDYŽ JSEM STŘÍKAL MASKU, TAK TO TÍM FOUKNU A JE PO PTÁKÁCH :)

MARTIN TDI....DÍKY ZA POCHVALU, TAKY MÁŠ MOC PĚKNOU KÁRU :) NAKOPNUTOU KOZU ;) :D :) CHLAPI KDE CHODÍTE NA TAKOVÉ VÝRAZY :)

MARŤAS....TO JE PRKOTINA, BYLO I HŮŘ :angry:ALE ZE SPODKU A TAM TO NEŠLO MOC VIDĚT.

KONWAS....SNÍŽENO JE -35 , TY PARKUJEŠ KILÁK OD PATNÍKU, TAK JÁ PO VČEREJŠKU DVA KILÁKI :lool:

Odkaz ke komentáři

AHOJ PEŤO :( U KAUFU SEM TO NESEDŘEL, BYLO TO U TESCO......TAK TO SI BYL TY CO NA MĚ TAK ZUŘIVĚ BLIKAL :) :) :D A JÁ SI MYSLEL, ŽE NESVÍTÍM, NEBO ŽE SE NĚCO DĚJE :palec:

NOJO FRAJER SI ZATMAVÍ SKLA A KDO HO MÁ PAK VIDĚT ;) PEŤO PŘÍŠTĚ MUSÍŠ TROUBIT JAK NA HONU :palec:

Odkaz ke komentáři

TROCHU SE CHYSTÁM PŘEDĚLAT ZADNÍ MDF PLATO. ZATÍM SEM STRHAL TU PŮVODNÍ LÁTKU CO JSEM TAM NALEPIL UŽ PŘEDTÍM.DRŽELO TO JAKO ĎAS.

PAK SEM ZBAVIL DESKU ZBYTKU LÁTKY A LEPIDLA LAMELOVÝM KOTOUČEM DO FLEXI, ŠLO TO PARÁDNĚ.

A TO KOLEČKO CO TAM BYLO NA VOLNO MI KAMARÁD STOLAŘ ZALAMELOVAL A ZALEPIL NA PEVNO.

UŽ TO JEN POTÁHNU NOVOU LÁTKOU A PAK ŠUP S TÍM DO KUFRU.

post-643-1251830594_thumb.jpg

post-643-1251830616_thumb.jpg

post-643-1251830633_thumb.jpg

post-643-1251830649_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...