pepohlud Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Mám problém s blinkrama. Blikají rychle, jako by byla spálená žárovka(není spálená). Zkoušel jsem měnit přerušovač blinkrů i páčku (obojí 100% dobré) a stále bliká jak... Kdyby to byly přerušené kabely, tak to nebliká vůbec ne? Ještě mě tak napadlo, jestli to nemůže mít souvislost se zpátečkou ta mi taky nesvítí, ale to už chvíli předtím než to začalo dělat. Nemá někdo ještě nějakou radu, co by to mohlo být??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 nema třeba zpátečka a blinkr stejnou kostru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 To netuším, u zpátečky bych řekl, že to bude vadné čidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Blinkry vyřešeny, špatná krabička v kufru co je nějaká elektrika k tažnému. Přepojeno na konektrory co jsou origo bez tažného a bliká jak má! Dalo to zabrat, když páčka a přerušovač OK! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.