tuleninko Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 nazdar, mam O1 1.9TDi 66kW (97r.), na jednicke mi nieco hrci v prevodovke (pocas jazdy ale aj statia) a uz idu tazsie radit rychlosti (najma 1,3,5). chcel by som vymenit prevodovku, mam na ruke jednu uplne novu ( kod EGT ), ktora je vsak myslim na golfa 4. chlapik mi vravel , ze by mi to malo pasovat, avsak treba vymenit radenie . mate niekto skusenosti s takymto montovanim prevodoviek ? dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 převodovka na blok a na poloosy bude pasovat určitě.. pak stačí přehodit domeček na převodovce, na který se připojuje řazení a mělo by to běhat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tuleninko Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 nakolko som v tomto uplne amater, je to prehodenie narocne? nemusi sa rozoberat cela prevodovka? bude mi urcite pasovat radenie zo starej prevodovky na tuto novu ? potrebujem ist do tohoto na istotu, lebo nie je to lacna zalezitost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 sundáš kryt baterky, odpojíš táhla řazení, odpojíš poloosy a pak převodovku od motoru.. na Fabce sem měl výměnu hotovou za 3,5 hodiny :D když vezmu v potaz ještě výměnu toho domečku, tak plus půl hoďky navíc.. kdybys chtěl, mám na prodej starší převodovku - typ EGS. fungovala mi v autě bez problémů, ale byla na mě moc krátká.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tuleninko Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 pytal som sa len na prehodenie toho domceku :D bude mi tam pasovat tento domcek zo starej prevodovky ? len potrebujem vedet, ci mi ta prevodovka pofici na 100% bez nejakych problemov a prikupovania veci navyse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 určitě, vyměníš kus za kus :D já to tak taky měnil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 A není možný že by bylo něco se setrvákem a spojkou pokud to dělá i při stání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tuleninko Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 A není možný že by bylo něco se setrvákem a spojkou pokud to dělá i při stání? jj, spojka je uz kaput tiez, tu chcem vymenit tiez spolu so zotrvakom, len neviem teraz , ci sa mam pustat aj do vymeny tej prevodovky, lebo teraz mam tu funglovku na ruke za 250€, co je si myslim dobra cena takze mala oprava: je to prevodovka z VW BORA, bude mi to tam teda pasovat ? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Podle mě je možný že všechny ty problémy dělá jen ta spojka. Takže bych spíš vyměnil tu spojku a zkontroloval převodovku až bude vyndaná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tuleninko Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 mozete mi prosim odpovedat na moju poslednu otazku ? ci mi bude pasovat ta prevodovka s BORY ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 ano, bude pasovat.. ale musí to být převodovka z rotačky (66 nebo 81kW).. pokud je to z PD, nejspíš budeš muset vyměnit ještě i startér a šrouby.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tuleninko Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 sorry za moje neustale otazky, ale vazne nechcem spravit nejaku nerozumnu vec. vie mi niekto zistit presnejsie info o tej prevodovke ? je to typ EGT dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.