Šíma Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Dobrý den,chci se zeptat,jak silná je předepsaná baterie k motoru 1,6 FSI OOctávii2.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 hele origo sem tam mel 44Ah ovsem vymenil jsem ji za Vartu Silver 77Ah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šíma Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Díky moc.......já taky jsem tam měl 77ah,ale po návratu od AutoHeller je n 48ah.....zajímavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 jako ti ji automaticky vymenili? na nejakym servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šíma Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Ne na servisu,ukradli mi navigaci,tak jsem to tam nechal opravit a včera jsem zjistil,že se mi vybila baterka.....koukám a ejhle,je tam jiná kapacita....AutoHeller už nebrat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 ty voe... co jsi jim rekl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šíma Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Nic,nejsem bláhovej,tvrzení proti tvrzení..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 minimalne bych si ulevil a dal doporuceni do sveta... ono poslat mail na dobre misto a jeste to hodit do kopie sefikovy servisu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 To je docela síla, jen tak vyměnit aku a ani o tom nic neříct. Je aspoň nová nebo nějaká ojetá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šíma Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 To nevím,zatím jsem to nezkoumal....ale musím říct i jinak,že v tomto servisu a možná nejen v tom nepracují odborníci,jen výměnáři.To co dělá elektrikář u Hellera,musí umět i běžný uživatel PC.Cokoli navíc,je pro ně problé.A to nemluvím,že mi naúčtovali výměnu kabelů,kterou neprovedli,že mi vyměnili celou přísrojovku,kterou jsem měnit nechtěl(co se divíte,vžuť to platí pojišťovan).......atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 super přístup servisu! tohle bych si fakt líbit nenechal a šel bych tam udělat vyrvál.. sežeň si účtenku za baterii 77Ah a jdi do nich! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Nechci dělat chytrého, ale co třeba zavolat do té pojišťovny ať se na to podívají? Mají zkušenosti i možnosti a tohle vypadá jako pojišťovací podvod? Navíc mě zaráží Tvoje odevzdanost a pasivita... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 jako presne ... zkusil bych napsat mail sefovi servisu jestli se po ty baterce+kabelech (a buhvi po cem jeste) nemas ptat v pojistovne proc byla menena... neumim si predstavit, ze by me ted stipli novou vartu 77ku a dali nejakou 48ku... to by byl mazec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šíma Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Chlapci,to není pasivita,to je zkušenost a pojišťovna?Nebuďte bláhoví,ta proplatila výměnu kabeláže,která se nekonala a není jí divné,že když Vám sříkají přední dveře,sundávají světlo a přední podběh.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Když u nás to bohužel drtivá většina lidí nedotáhne do konce a ten kakáč si nechají na hlavě páč je to jednodušší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 No jak myslíš. Ale jak to píše śulda, jednou si necháš srát na hlavu a serou Ti na ní pořád. Jakou máš mít baterku víš, dál řešit nebudeš, takže to tady můžu zamknout, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.