JANTO Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Za jazdy počujem klepotanie take ostre kovové,, ide to od predku,ale neviem isto možno sa to prenáša,bol som aj na jame náprava pevná,len to klepotanie sa ozíva len ked idem po dobrej ceste žiadna jama,ked vojdem do jamy nič neklepne,,ako sa prejavuje uloženie tlmiča ked je K.O. :cry: poradte????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lavi Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 mě se stalo, že mi při výměně kol nedotáhly šrouby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JANTO Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 To som kontroloval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 behni na stk-cku, maju tam stolicu na ktorej ti skontroluju napravu (vytriasacku ) Na zdvihaku nic nespoznas, pritom to moze buchat ako sproste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JANTO Odesláno Červen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Aj to je možnosť,len nechápem že ked idem po sekoch tak to ani neklepne :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Ahoj kluci prosim vas nechci zakladat nove thema tak jse zeptam tady kdyz jedu a zatocim tak mi zacne neco ve predu vrzat a po chvilce to prestane a pak zase chvilku a pak nic je to OI r.v.2001 81kw Muzete dat typ co tomuze delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
polikit Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Ahoj kluci prosim vas nechci zakladat nove thema tak jse zeptam tady kdyz jedu a zatocim tak mi zacne neco ve predu vrzat a po chvilce to prestane a pak zase chvilku a pak nic je to OI r.v.2001 81kw Muzete dat typ co tomuze delat? Ložisko nebo kineťák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.