Vladan Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Caute kamaradi, uz me to sere posledni dobou, pri startovani to zakouri sedej kour ALE JENOM GDYZ PRI STARTOANI ZA JIZDY NE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Žere olej nebo vodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 no prave ze nezere olej ani vodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Ja jsem to mel jeden cas taky, bud jsem si toho prestal vsimat a nebo to prestalo delat. Neberes treba nekde spatnou naftu? Ja tenkrat natankovat nekde v Rakousku u OMV a prave pak mi to zacalo pri startovani kourit. Po natankovani jinde uz ne-e. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 no to neni naftou kamo, je to jenom pri startovani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Vzdyt ti pisu, ze mi to taky delalo pri nastartovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 A co VAGína?V zimě by se nabízela některá ze žhaviček.... No je to asi nejlehčí řešení prozatím - zkusit naftu jinde resp. dát nějaké vítamínky - aditiva BTW: mě při startování taky trošku čoudne. Potom jíž OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 no u me to neni naftou kakukoliv naleju je to stejne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 jakou máš startovací dávku paliva? přidáváš do nafty aditiva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 ne nedavam do nafty nic... tak tu startovaci davku nevim kamo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.