miltas Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 dobry den hledal jsem nenašel.. prijdu k auto chci odemknout kličem a klíč mi zustal vyset v poloze odemceno a okna sjeli .. kdž jsem klic vratil musel jsem silou jinak to neslo tak se mi zamek protočil a toci se dokola..auto nejde zamknout ani ovladacem ani kličem ani zevnitř nijak leve dvere u ridice nezamykaj,, oni uz blbly drive ten central, nevite co stim nemohu zamknou ty dvere ,a kdž necham odemceno sjedou mi okna ,,,ted mam odpojenou baterku,,, klič se protači dokola,vyndat jde, ¨¨ dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 no chtělo by to nejspíš nový zámek...při tom jak si zabral si asi urval mikrospínače a kolečka uvnitř zámku a celé se to tam porouchalo...zámek se dá sehnat nový i za 600... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 no chtělo by to nejspíš nový zámek...při tom jak si zabral si asi urval mikrospínače a kolečka uvnitř zámku a celé se to tam porouchalo...zámek se dá sehnat nový i za 600... aha a myslis ze ta vložka zamku jak strkam klic bude taky v haji? zitra se to nejak pokusim rozebrat a vyndat cely ten zamek i s vložkou diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Je to pravděpodobně prasklá pružinka ve vložce zámku. Podle obrázku pozice 2 Ve Škodovce je na to za pár korun opravná sada Nebo to opravují některá zámečnictví V Olomouci třeba Drápal Novák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 dobra den tak ta vložka v haji ,,prosim a nevite proc mi prestalo jit zamykani na na ridicove strane kdž zamknu ovladacem?? vsechny zamky se zamknou ale u ridice se nezamknou ani neotevrou ,to blblo uz driv dekuji moc. myslite ze ten moturek je v haji?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Možností je více : Zpřelámané dráty - tam kde se otevirají dveře -u pantů, nebo se dostala vlhkost do svorkovnice mozku, nebo opravdu zámek. To se nedá jednoznačně tak na dálu určit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Zdravím,mám stejný problém,jen se zámek protáčí tudíž nemohu zamknout dveře u řidiče. Jak je náročná výměna ty vložky zámku? Prosím poradite jak na to? Jak ji vyndat? Popř i kde koupit novou nebo někoho kdo to opraví v okolí Rakovníka? Mockrát děkuju Ps: tapec mám už dole,ale jak to rozebrat dál nevím. Se mu sí vyndat i motorek centrálu? Ty hvezdicky z boku dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 tak jsem našel návod na na skodaoctavia.cz . snad to nák zmáknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 ja mam opraveno jedna firma za 300kč a funguje v poradku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Tak ze mam opraveno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Levin Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 Včera se mi stalo něco podobného. Od té doby co to auto má, tak se ty okénka, otvíraly, pokud jsem klíček přidržel v pozici pro odemčení. Včera najednou, že auto zamku, nereagovalo na otočení klíčku, otočil jsem na odemčení, zpět na zamčení a zámek se protáčí na jednu stranu - doprava. Doleva se neprotáčí. Budu potřebovat celý zámek nebo jenom tu opravnou sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.