Přejít na obsah

Viktoria

Doporučené příspěvky

ty světla mají xeno a homologaci ??? pěkný.... :huh:

jinak dle mého tvá spotřeba: 75litrů (já tam jednou tolik natankoval !!!!!!) a 1350km je = 5,555 litru, super a reál ;)

o tom, že jsi tam měl 65litrů a 1350km = 4,8... to se mi nezdá, ale budiš :D

Nevím kolik jsem tam natankoval pred odjezdem ale mel jsem auto cumakem z kopce a jeste prave zadni kolo na patniku a nalil jsem to az po hrdlo i pres ten odvzdusnovaci dzindzik v hrdle :lol: (65L jsem nikdy netvrdil, alespon ne pokud jsem byl strizlivy a pamatuju si to) Diky Racemanovi uz se podarilo zjisti ze OI 4X4 ma 73l (tolerance 2-3) nadrz a ze rezerva sviti pri 8l. Takze bych se taky priklanel k Tvemu nazoru ze palubak vyjmecne kecal a to smerem dolu a ne nahoru jak ma ve zvyku a ze ta spotreba 5,5L je realna :lool:

Jojo ty svetla maji homologaci a co je super, tak primo na tom plastu ze predu, takze policaj se koukne a uz se ani nepta. Skoda jen ze diody jsou jako parkovaci a ze nemaji homologaci na denni sviceni. Ale zase malo ktery policajt se v tom vrta az tak dopodrobna... Xenony tam jsou HID H1 6000K, zatim bez ostriku a cidel na naprave. Snad pozdeji z FII :lol:

Odkaz ke komentáři
Mno musím říci že opravdu povedená Octavia.. Ale i přesto bych měl otázku? Jaký máš názor na světlomety, a jejich led diody... Svítí to aspoň trochu přes den? :palec:

Díky díky, od "mladé" generace která se vyzná v součastných trendech, chvála potěší! Už jsem párkrát tu Tvoji oktu potkal, příště zablikej a můžeš ty světla okouknout live :o Nebo nápis SZ a dáme řeč na OMV stejně musím o víkendu umýt obě auta :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsme byli dneska s Viki nechat namontovat Maxi-Dot. Nakonec to delali kluci u nas ve skodovce a malem mi utrhli hlavu. Vyskakalo na ne milion chybovych hlasek, nedarilo se jim to propojit s radiem a ve finale i presto ze mely 0km tak nejvyssi hodnota ktera se jim tam na treti pokus podarila nastavit bylo 100.000km. Takze Viki je ted kapanek mladsi, nez byla ;)

Vim ze spousta lidi na origo servisy nadava, ale my jsme s tim nasim spokojeni! Jen pro zajimavost... zjisteni pinu auta, instalace maxidotu a propojeni s radiem vyslo na rovny petikilicko ;)

Odkaz ke komentáři
Pěkná Viki :lool: ...možná,že tě uvidím někdy na OMW u nemocnice,jezdím jen tam a zjistil jsem ,že tam pracují dvě spolužačky ze základky...možná,že znáš Soňu a Janu... :P

Moje oblibenkyne na OMV je Iva :lool: Taky jezdim jenom tam, sice jen na myti, ale i to se pocita ne?!

Jak to vypada s tim Haldexem ? Uz vis neco vic co s tim mas ?

S Haldexem to zatim vypada vselijak, zbezne na to koukal prijmaci technik u Tomana. Mluvil jsem i s TDiFunem, mozna byla chybe nekde jinde, zkusime to znova. Musim ale jeste na SuperVag aby se kouknul co je to za nesmyslny signal na RJ ABS. V tu sobotu uz tam elektrikar nebyl a v pondeli nebyl cas, letel jsem zase pryc. Takze zatim se to moc nepohnulo. Tim ze jsem pres tyden vecne pryc, neni vubec cas ani na tak dulezite veci jako je Viki!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Jsem nestastny, zacala mi blbnout elektrika na 5.dverich a nedari se mi prijit na to kde. Po vizuelni strance kabely v pruchodce ani nikde jinde prosoupane nejsou ;) Navic v tomhle pocasi se mi nedari spojeni na kratko ani castecne odstranit abych prisel na to v kterych je to mistech :rolleyes: Tak mi to trochu kazi radost z noveho multifunkcního kormidla... jeste pridavam i fotku z (vy)letu na letiste o velikonocnim pondeli.

Odkaz ke komentáři
Hele Brasule a kdy nam tady ukazes fotecky sveho noveho multifunkcniho volantu? Ja jen ze bych rad ukazal u sebe ten tvuj, teda uz muj, stary kozeny volant :D :o :o :o :huh: Sakrys byl jsi rychlejsi nez jsem cekal...... Kurnik.... ;) :rolleyes::smich:

No doufám, že tenhle tyden dorazi i RJ k tomu multifunkcnímu volantu a že je v sobotu přehodime :lol:

Akorat nevím jestli ho osetrit pripravkem na kuzi uz ted, nebo az jak ho namontuju. Ale asi to udelam hned jak doodmrazuju mrazak :wacko:

Odkaz ke komentáři
Jsem nestastny, zacala mi blbnout elektrika na 5.dverich a nedari se mi prijit na to kde. Po vizuelni strance kabely v pruchodce ani nikde jinde prosoupane nejsou :o Navic v tomhle pocasi se mi nedari spojeni na kratko ani castecne odstranit abych prisel na to v kterych je to mistech :o Tak mi to trochu kazi radost z noveho multifunkcního kormidla... jeste pridavam i fotku z (vy)letu na letiste o velikonocnim pondeli.

JANKU POKUD BY SE TI TA ZÁVADA NA PÁTÝCH DVEŘÍCH NEPODAŘILA ODSTRANIT, TAK ZA BLUDOVICKÝM KOPCEM JE MACHR AUTO ELEKTRIKÁŘ ANTALEC

A TO KORMIDLO JE PARÁDNÍ :lol: UŽ SE ANI NEDIVÍM ŽE SI SE K NĚMU TAK TULIL ;) :rolleyes::smich: :D

Odkaz ke komentáři
JANKU POKUD BY SE TI TA ZÁVADA NA PÁTÝCH DVEŘÍCH NEPODAŘILA ODSTRANIT, TAK ZA BLUDOVICKÝM KOPCEM JE MACHR AUTO ELEKTRIKÁŘ ANTALEC

A TO KORMIDLO JE PARÁDNÍ :D UŽ SE ANI NEDIVÍM ŽE SI SE K NĚMU TAK TULIL ;) :rolleyes::smich: :o

Diky za radu, asi tam zitra zajedu. Jsem z toho vazne jelen a to mi slaboproud nikdy nedelal problem...

Kormidlo mi dela neskutecnou radost, pannenska kuzicka kterou jeste nikdo neosahal a ceka na to az to udelam ja :lol:

Doufam, ze se pripojeni podari bez vetsich komplikaci. Instalaci asi necham na klucich z dilny AutoToman :o Moje vagina na serizovani serva moc nestaci :o

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
A VÍŠ KDE TAM JE TEN ELEKTRIKÁŘ ??? KDYŽ JEDEŠ Z BLUDOVIČÁKU SMĚREM NA TĚRLICKO, TAK PO LEVÉ STRANĚ JE U CESTY AUTO BAZAR, ODBOČÍŠ HNED ZA TÍM BAZAREM VLEVO A ZAJEDEŠ AŽ NA KONEC. JE TO FAKT FRAJER :palec: A JE LEVNÝ :P

Jo toho znam, ucili se tam moji spoluzaci.

Janku mohli by jsme tam zajet spolu aby se mi podival na to pitome cidlo pricneho zrychleni :smich:

Jo a uz mas vyreseny ten problem s tema par funkcema kormidla ktere po instalaci nefungovaly?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jak jistě všichni víte v sobotu 15.5. řádil HavEx u TDIFuna na vykonové brzdě. Pro Viktorku to byl veliky den, nejenom že se ji v serii podařilo změřit pro mě neuvěřitelných 119HP ale TDIFun ji natolik chvalil že dostala i svůj první chip. Narus je "jen o pouhych" 38HP ale pocitove je to znat hodne!! A hlavne se Funovi podarilo odbourat to hluche misto mezi 3200-4200otk... Měření po čipu ukazalo tyto hodnoty maximalni tocivy moment 372,56 Nm pri 1962 ot/min a maximalni vykon 156,94 PS pri 3930 ot/min... co dotat proste TDIFun umi!!! :palec:

v příloze je graf Viktorčiných měření :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...