Přejít na obsah

Viktoria

Doporučené příspěvky

Ahoj pane :)tak tvoje auticko jsem uz hodne krat potkal po mestech naseho kraje :)poznaveci znameni jsou ty svetla .)v tesine se taky obcas pohybujes ze jo .)

Jinak interier se zacina hezky rysovat .)jen se zeptam co to je za verze ktera ma na sedackach ty stredy takove sede .)to sem nekde uz videl ale nevedel sem co to je :palec:

Odkaz ke komentáři

Viki taky neni L&K. Je to Elegance s doplnkama do plne vybavy. Ty sedacky jsou polokozene,coz mi osobne vyhovuje daleko vic,clovek nema v lete problem si na ne sednout a v zimne je to jedno,kdyz jsou vyhrivane. Koberecky jsou delane na miru jednim chlapkem z aukra. Jojo po regionu (i Ceskem Tesine) jezdim dost casto. Sice nejsem clenem (zatim,nekdy mozna snad) ale ma OC nejakou specialni zdravici, treba jako zastav jdeme na kafe nebo pokecame? Hodne me stve ze jsem nesihl ten sraz 3.8 v Karvine :palec:

Odkaz ke komentáři
Čím se člověk stává častějším učastníkem našich srazů (Ostrava a okolí) tak poznává více lidí a autiček a pak se to lépe poznavá. :) I když člověk nestačí často zareagovat :) ,jezdím jak blázen :)

Koukal jsem ze jsme ze stejneho mesta. Zijes v Havecu, nebo z nej jen pochazis? Fotku Tvoji rychly kaary jsem tady na for nenasel. Tak si budu muset pockat az na sraz u Zdenka v dilne :) Snad se organizatorovi tentokrat podari vymyslet to na vikend... :lol:

Odkaz ke komentáři
Však už jsme s klukama se radili že bude třeba udělat kávičkový sraz někde na pumpě v Havířově :palec: ať se setkáme . ;)

Vím, že se budu opakovat ale HLAVNĚ o vikendu!!! Přes týden jsem pracovně v praglu :( Kafe sice nepiju, ale s holkama na OMV u nemocnice vycházim velice dobře :D Určitě dejte vědět (raději i přes SZ) ať nemám v prezenčce další "A"čko! Já už nehci další "A", fakt ne! Jo 15.-22.8 jsem na dovolené, ale snad to až tak nehoří :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
pěkná chlape a co kolesa nebudou větší? :)

to chipmann : Díky, chvála potěší vždycky, ale moc zásluh na tom jak Viktorka vypadá zatím nemám...

Kola budou, jen co budou penízky :P Ale nebudou o moc vetší, chci zachovat prostupnost terénem a to na 18" nebo 17" dost dobře nepůjde :( Když vezmu jak rychle se ztrácí na té čtyřkolce vzorek a kouknu na ceny pneu v rozměrech R17/R18... je mi dost zle!!

Odkaz ke komentáři

Jo tak v tomhle s Tebou souhlasím na 100%. Přecházel jsem z 15" na 16" a je to pro mě maximum. Občas jedu s autem po nezpevněných hrubších cestách a s "širšíma papučema" na 17",18" a vyšších" už bych neujel. Jo a díky za zvednutý podvozek 4x4 a festovní plech pod motorem! :) O cenách pneu nemluvě.

Odkaz ke komentáři
Jo tak v tomhle s Tebou souhlasím na 100%. Přecházel jsem z 15" na 16" a je to pro mě maximum. Občas jedu s autem po nezpevněných hrubších cestách a s "širšíma papučema" na 17",18" a vyšších" už bych neujel. Jo a díky za zvednutý podvozek 4x4 a festovní plech pod motorem! :palec: O cenách pneu nemluvě.

Martine Ty máš toho liftbacka 4X4 nebo máš jen podvozek 4X4 a paket pro špatné cesty?

Odkaz ke komentáři
Jo tak v tomhle s Tebou souhlasím na 100%. Přecházel jsem z 15" na 16" a je to pro mě maximum. Občas jedu s autem po nezpevněných hrubších cestách a s "širšíma papučema" na 17",18" a vyšších" už bych neujel. Jo a díky za zvednutý podvozek 4x4 a festovní plech pod motorem! :palec: O cenách pneu nemluvě.

Souhlasím! mě stačilo přejit na 16" a cítím každej drnc. Větší kola už na pravidelné ježdění nejsou..., teda né pro mě.

Odkaz ke komentáři
Ahoj, moc pěkná štvorkolka, máš plech pod motorem ??? jinak to ASR byl přehmat ne ? když ti proklouzne předek, tak nezabliká kontrolka ale připne se pérdel pokud vím :-)

Diky, diky :) Plech tam (zatim) nemam, jen jakysi bitelný plast (koukal jsem pod druhou 4x4 a ta tam mela skoro papir...) a packet pro horsi cesty, takze jsou schovane a oplastovane vsechny hadicky a dily na brise.

Co se ASR tyce, nechci se hadat, bez toho aniz bych po tom vic patral, ale zkousel jsem na sterku za to vzit na rozjezd, predek hrabal a jak mile zacal hrabat i zadek, tak mi to hrabani ARSko utnulo. ASR zvlast vypnout nejde, vypinase pry s ESPckem. Pak uz jsem na tom sterku hrabal non-stop :)

O vikendu na to kouknu poradne a kdyztak sem pisnu neco chytrejsiho :)

Odkaz ke komentáři
Co se ASR tyce, nechci se hadat, bez toho aniz bych po tom vic patral, ale zkousel jsem na sterku za to vzit na rozjezd, predek hrabal a jak mile zacal hrabat i zadek, tak mi to hrabani ARSko utnulo. ASR zvlast vypnout nejde, vypinase pry s ESPckem. Pak uz jsem na tom sterku hrabal non-stop :)

O vikendu na to kouknu poradne a kdyztak sem pisnu neco chytrejsiho :)

ASR je protiprokluzovy system.

Melo by ti to zabranit prokluzu pohanenych kol snizenim vykonu motoru na tu miru abys ses rozjel a nehrabal :)

Odkaz ke komentáři
No pekne to mas synku :) kombi je kombi :)

Obcas pres Havr prejedu ale tebe jsem nepotkal :)

Díky, díky :D Nepotkal jsi mě možná proto, že v Havru straším jen o víkendech, přes týden lítám po všech čertech :D

ASR je protiprokluzovy system.

Melo by ti to zabranit prokluzu pohanenych kol snizenim vykonu motoru na tu miru abys ses rozjel a nehrabal :D

Co je ASR vím i tak díky za vysvetleni. Jen debatujeme o tom, jestli má ARS i 4X4 s ESPckem... podle me jo, a podle FireMakina jsem se uklepl a ASRko nemam :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jak už jsem se zmínil několikrát, byli jsme autem na dovolené v chorvatsku. Střešní box se mi sundavat nechtěl, tak jsem udělal jen něco málo fotek. Viki mě celkem dost překvapila se spotřebou. Najel jsem bez tankování a bez rozsvícení rezervy 1.350km při dlouhodobé spotřebě 6,1L. Podotknu jen že trasa byla ostrava-chorvatsko (dálnice jen 200km po slovensku) plně naloženo, 4lidi i rakev.

Tady je důkaz :loool:

Odkaz ke komentáři

Natrefili jsme i na uplně bezvadnou myčku, byla v komplexu supermarketů a lidé si tam bežně nechavali vyčistit celé auto, než potrajdali po nákupech. Součástí byli i samooblužné boxy, ne jak u nás dva, ale hned 8. Uplně fantastické vapky s velkym rozptylem, ale i tlakem takže stačilo přejet 3x boční dveře z vzdalenosti cca 25cm a byly čisté. S voskem jsem byl taky velice spokojeny. Cena byla 1kuna na minutu. Za 5kuna (cca18,-kč) tuším 7min jsem umyl cele auto a jeste ho stačil i navoskovat. Pak jen utřít jelenici a bylo zas jak nové. Celková spokojenost s hodnocením 5hvězd! :loool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...