Přejít na obsah

Patrik93

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

648 zobrazení profilu

Patrik93's Achievements

0

Popularita

  1. tak aktuální gateway v autě je Part No SW: 1K0 907 530 F HW: 1K0 907 951 je jednodušší jí přehrát a nebo sehnat jinou popř. jakou ?
  2. Zdravím, klubáci.. Aktuálně řeším jeden problém a zároveň bych tím vyřešil i přidání jedné funkce pokud možno.. Samozřejmě patřím k majitelům čínského rádia a bohužel mi vybiji baterii... Dotaz 1. Musi se gateway vyměnit nebo stačí přehrát firmware? Dotaz 2. Pokud se musí vyměnit jaká by měla být GW aby šla nastavit funkce cornering popř stagging ručiček... Ale o ručičky mi až tak nejde primárně jde o zastavení vybíjení a nejlíp cornering.. Budu rád za info díky všem 😊
  3. Patrik93

    Žárovky H7

    Navíc mám polepeny zrcátka ? radši bych kdyby to šlo jen přes sklo... taky to nechám někoho udělat ? akorát bych byl nervní Kolik za to chtěli cca ?
  4. Patrik93

    Žárovky H7

    S mým štěstím by mi nejdřív prasknul ten plast a hned po něm zrcátko ??
  5. Patrik93

    Žárovky H7

    Myslím tu , když odemkneš jak to svítí pod zrcátko
  6. Patrik93

    Žárovky H7

    Já sem si od nich vzal H7 H1 a w5w a cena byla i s dopravou tuším 1370 cca za vše což není tak hrozný ve srovnání s osramy.. já zas budu muset shánět někoho kdo mi vymění žárovku v prisvetlovani na dveře ? nějak se mi do ni nechce
  7. Patrik93

    Žárovky H7

    Mezonek.. zkoumal sem to celé odpoledne co vybrat a podle všech možných hodnocení jsem vybral od Philipsu X-treme vision komplet sadu na celý předek až přijdou dám vědět ?
  8. Proto se ptám zajímal mě právě jestli to má vůbec smysl.. co jsem koukal tak většinou se to pohybuje kolem +10kw bez nároku na snížení spotřeby.. a nemyslím si že by mě 10 kw vytrhlo ?
  9. Patrik93

    Žárovky H7

    Zkoušel jste někdo nové žárovky od osramu Laser ? Popř. Máte je někdo v užívání ?
  10. Ahoj, nedávno jsem si pořídil 2.0 Fsi a chtěl sem se zeptat, zda někdo kdo ji máte jste přemýšleli o chipu. Zajímala by mě vaše poznatky popř. Jízdní vlastnosti díky ?
×
×
  • Vytvořit...