Přejít na obsah

Striekanie podlahového koberca


pulser

Doporučené příspěvky

Ahojte. Chcel by som si prestriekať podlahový koberec v aute, pretože na pár miestách je už trošku vydratý a pri dverách som mal troška spálený koberec, tak som z popod sedačky odstrihnul kúsok koberca a povypĺňal prázdne miesta. Avšak je tam trochu vidieť rozdiel vo farbách, kde to je vydraté a kde nie. Preto by som ho chcel trošku prestriekať. Koberec mám čierny, aj sprej na koberce čierny. Akurát je na ňom písané, že to robiť pri teplote 15°. Chcem sa opýtať o radu a o skúsenosti, ak s tým má niekto, či to môžem urobiť aj v garáži, aj keď nie je vonku 15°. Má ta teplota nejaký výrazný vplyv?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...
V 22. 1. 2016 at 7:51, H@nZ napsal:

já jsem stříkal strop na černo někdy v létě no.. teplota si myslím bude mít vliv jen na zaschnutí, samodzřejmě bych to nedělal v mrazu :jelen: a koberec má taky o dost delší vlákna než strop, tak nevím jak by to vypadalo

Ahoj, čím jsi to prosím barvil? Mám světlou stropnici a taky bych ji chtěl černou. Popřípadě hodnocení jak to teď vypadá, jestli to nebarví, či nebledne. Dík.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...