Přejít na obsah

Spaiken

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

605 zobrazení profilu

Spaiken's Achievements

0

Popularita

  1. Tak nevím, zda-li koukám správně, ale nemohu ten formulář za boha najít. Někdo přesný odkaz, nebo by mi poslal formulář na email?? Díky chlapi. :pivo:
  2. A poradil by i mě někdo, jak vyměnit jen to ovládání - ty čudle, jak jim říkáte. Vím akorát, že ten prostřední se vytáhne tak, že je v poloze 2 a tahá se ven a ty po stranách se vyndají jak? Nechci to nějak doku*rvit :jelen:
  3. Zdravím, měl bych jeden dotaz na olej v převodovce.. Pokud mám 4x4, tak se mění jak olej v převodovce, tak i olej v převodovce zadní nápravy a haldexu ?
  4. A je možný někde nastavit, aby po vypnutí motoru se vyplo napájení v tý zásuvce? Mám tam totiž kameru a jak jsem to nechal 1 týden stát, tak mi to komplet vybilo..
  5. Asi jsem zbytečně plašil .. Jsem měl čas, tak jsem se koukal na baterii a opravdu je vybitá.. Zítra zkusím u kamaráda nabít a uvidíme
  6. Zdravím, mám problém. Přišel jsem k autu, přes dálkový ovladač jsem odemknul (avšak jen slabě to zasvítilo-ale odemklo se to) a vložil jsem klíčky do zapalování, na displeji mi jen slabě blikala ikonka auta a když jsem chtěl nastartovat, tak auto nereagovalo na nic, žádné kontrolky se nerozsvítí a ozývá se takové cvakání. Po pár hodinách jsem to zkusil znovu. Tentokrát jsem nemohl ani odemknout auto na dálku (takže jsem odemknul ručně), a koukám - displej zhasnutý, žádný světlo v interiéru nefunguje, kontrolky stále nic a ozývá se takové cvakání z oblasti pojistkové skříně. Předem se omlouvám, jestli se to někde řešilo, něco málo jsem četl, a doufám, že nejsem jediný, komu se to kdy stalo. Děkuji všem za rady.
  7. Ahoj, mám jenom k motoru BJB, jestli ti to nějak pomůže.
  8. Spaiken

    Karlovarský kraj

    Tak pak vymysli něco, podle čeho se alespoň my dva poznáme, když to tu spamujeme jen my dva
  9. Spaiken

    Karlovarský kraj

    Pro ostatní, kteří neví, tak se pořádá sraz na letišti Krajkové v Kraslicích (okres Sokolov) - 17.září od 14:00. Více na https://www.facebook.com/events/146368519140952/149634785480992/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1472450938773889 Tak určitě dorazte, já jedu 100%
  10. Spaiken

    Karlovarský kraj

    Co takhle se tedy sejít 26. nebo 27.8. někde v Karlových Varech a dát menší sraz?
  11. Zdravím všechny, zvažuji vyměnit kompletní tlumiče na svém mazlíkovi :D Mám účet na Škoda-díly.cz , kde jsem si zadal VIN auta a vyhledává mi to vhodné díly. Zadní tlumiče mi našly pouze jedny: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0513029ga-zadni-tlumic-perovani-skoda-8907.html (s paketem pro špatné cesty (zvýšený podvozek) Musím tedy na přední nápravu kupovat také s tím paketem pro špatné cesty? originál Škoda? Nebo můžu mít i jiného výrobce - Bilstein. Bilstein jsem chtěl i na zadní, ale prej se nevyrábí. Na přední jsem našel tyto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1t0413031hnx-predni-tlumic-perovani-bilstein-9102.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1t0413031jd-predni-tlumic-perovani-skoda-14488.html Děkuji za každou pomoc ;)
  12. Spaiken

    Karlovarský kraj

    Škoda, že není nějakej seznam lidí z Karlovarska, že by se to obvolalo.. Ale když dáme termín a požádáme tady správce, tak když posílají na email novinky, tak by tam mohli připsat náš sraz ne?
  13. Spaiken

    Karlovarský kraj

    Tak kolik je nás vlastně z tohoto kraje a kdy naposled byl nějaký sraz?
  14. Díky chlapi, já jsem nakonec zvolil tento: http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-turbo-diesel-titanium-fst-5w-40_4-l/specifikace/#section Technologie Titanium údajně zdvojnásobuje pevnost olejovýho filmu, a zabraňuje tak porušení a snižuje tam tření pro maximální výkon.
  15. Díky moc, ten Shell jak jsem posílal splňuje pouze VW 503.00/506.00/506.01, takže ten neberu a vemu ten od Castrolu :-)
×
×
  • Vytvořit...