Přejít na obsah

Ostatní

Vše, co se nevešlo nikam jinam

Toto fórum obsahuje 20 témat

• 0 odpovědí
    • 2,9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4,7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3,3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2,7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2,4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 8,3k zobrazení
  1. MyPeugot aplikace

• 0 odpovědí
    • 2,7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2,9k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 10,8k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 8,8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3,2k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 7,2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 30,1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4,2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4,8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4,7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5,1k zobrazení
  2. Kamera v autě a ÚOOÚ 1 2 3

• 70 odpovědí
    • 16,4k zobrazení
  • Kdo je online   0 Registrovaných uživatelů, 0 Anonymních, 111 Návštěvníků Zobrazit úplný seznam

• Žádní registrovaní uživatelé nejsou momentálně online.
    • Polo si zatím nechávám. V rámci rodinného autoparku půjde pryč SII, pokud ho tedy někdo koupí. 🙈 Dnes proběhl servis ve 115 tis.km. Olej, filtr, brzdovka, doplnění AC a výměna levého skla zrcátka, které se odlepilo (origo sklo 1600 😞). Na jaře jsem dal nové letní gumy Sebring Summer 3 (najeto nějakých 1500 km), takže to hezky a potichu sviští. Letos budu muset ještě udělat zadní silentbloky přední nápravy - klasická nemoc podvozku PQ21 (FI, FII, FIII), už jsou natržené, v zimě dost nechutně vrzaly. Asi to udělám v srpnu, podle toho jak budou kačky. Jinak to jezdí hezky, když jede člověk klobouka po dědinkách, tak to jede pod 5l, v tempu na dálnici pod 8l. A pořád mě baví, když potočím dvojku do omezovače 😄 Tenhle motor se VW fakt povedl. Při další výměně oleje možná nechám udělat dekarbonizaci.
    • Dobrý deň, zistili ste nakoniec príčinu nefunkčných parkovacích senzorov. Mne sa stalo to isté, výmena parkovacieho senzora nepomohla.
  • Vytvořit...