Přejít na obsah

Škoda Octavia II liftback 2006 2,0TDI 103 kW 6°DSG - PRODÁNO


sniper

Doporučené příspěvky

PRODÁNO

Pravidelně servisovaná, opečovávaná - postupně měněné pružiny, tlumiče, vstřiky, dvojhmotový setrvačník, chladič klimatizace (původní byl blbě řešený a utíkala z něj náplň...), xenony (komplet nové po krádeži), nové blikače ve zpětných zrcátkách (do původních nateklo a zrezly, tyhle nové by měly být odolnější), 02/2018 komplet přední brzdy + hadičky, 07/2018 nová autobaterie. Auto mělo původně sloužit minimálně ještě několik let a alespoň 120000 km (aktuálně najeto 282000 km), ale rozrůstající se rodina si vyžádala více přepravní kapacity a dvě auta mít bohužel nemůžeme...

Jsem sice 2. majitel, nicméně první majitel byl otec, který měl auto výhradně pro sebe jako služební vůz.

Výbava: xenonové světlomety, automatická klimatizace, multifunkční volant, tempomat, maxidot, zámek řadicí páky, zvýšený podvozek, spodní kryt motoru, zadní stěrač, dešťový senzor, výškově nastavitelná obě přední sedadla, přední a boční airbagy, ASR (protiprokluz), ISOFIX na zadních bočních sedadlech, všechna okna elektrická, el. ovládání + vyhřívání zpětných zrcátek, samozatmavovací vnitřní zpětné zrcátko, nastavitelný volant, rádio s CD mechanikou, dělená zadní sedadla 60:40, mlhovky, loketní opěrka s boxem vpředu, loketní opěrka vzadu + průvlak na lyže, přihrádka pod sedadlem spolujezdce...

Na zadních bočních oknech jsou přesně padnoucí odnímatelná stínítka, přidělaná na karoserii pomocí neodymových magnetů, takže stíní i se staženými okny (do cca 70km/h) a dá se třeba větrat na zahradě, aniž by dovnitř nalétaly mouchy...

Zajímavost: svítí obě zadní mlhová světla.

Drobné oděrky, nikdy však auto nepotkala žádná velká nehoda. Auto mi nějaký dobrák objel klíčem, takže bylo nově lakované (kromě střechy a nárazníků), a o pár měsíců později mi někdo odřel na parkovišti oboje levé dveře, takže ty pak dostaly další vrstvu laku. Opravy se dělaly ve Škoda servisu z havarijního pojištění. Po lakování bylo auto myto už jen ručně.

Nefunguje ostřik zadního okna, stěrač stírá. 

K autu přidám sadu 15" ALU disků s úplně sjetými zimními koly, případně můžu přidat i jednu nejetou zimní gumu, tuším Polaris 3 195/65 R15.

Roční dalniční známka do 31.1.2019.

Cena: 85000 Kč.

Tel.: sdělím v SZ, pište prosím komentář

Lokace: Zlín

DSC_9402.jpg

DSC_9377.jpg

DSC_9366.jpg

DSC_9357.jpg

DSC_9345.jpg

DSC_9343.jpg

DSC_9339.jpg

DSC_9338.jpg

DSC_9337.jpg

DSC_9335.jpg

DSC_9333.jpg

DSC_9331.jpg

DSC_9328.jpg

DSC_9327.jpg

DSC_9324.jpg

DSC_9322.jpg

DSC_9320.jpg

DSC_9309.jpg

DSC_9307_01.jpg

DSC_9301.jpg

DSC_9295.jpg

Upraveno uživatelem sniper
prodáno
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
On 10/15/2019 at 8:31 PM, Kamil Kyvadl said:

Zdravím,

mám velmi podobné auto a taky bych ho potřeboval prodat. Ale nechce se mi moc dlouho čekat,

Mně se ozvalo několik těchto společností, některé měly přímou vazbu např. na AAAčka... 😕 

Auto jsem prodal po 9 měsících v inzerci.

Bazary mi za něj nabízely 60k, jeden noname bazar mě poslal do (_!_) s tím, že mi nedá víc jak 30k.  Takže jestli se toho chcete hned zbavit, tak to postavte do Auto Esa, tam to vezmou hned - aspoň to mi tvrdili. Kdyby se chtěli bavit o ceně, tak bych měl auto prodané do týdne... Ale já jsem nikam nespěchal.

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...