Jarin57 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 jo tu objímku (pružinku) uvolni svorkovnici tahej jako k sobě ne do stran 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepe13 Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 ok, tak si s tím už snad poradím. předtím jsem měl Ibizu a na tý to bylo tak jednoduchý že by to zvládlo i desetiletý dítě :D tohle je normálně skládačka jak nevim co. A myslíš že je problém ten ulomenej čtvereček u toho háčku? docela mě to štve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin57 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 myslím,že v tom problém nebude je to sice pojistka,ale nebude moc důležitá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepe13 Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 hmm o doufám. ona podle mě funguje jen je teď horší dostat se k ní a zmáčknout..třeba si to nechám udělat někde kde sváří plasty. ale hlavní je že světlo drží i ta plastová matka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin57 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 jo hlavně že drží světlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 první negativum je že ten čtvereček co je u toho háčku se fakt tlaČí dolu a netahá nahoru=já ho nejdřív tahal nahoru a zlomil žejo tak mi to nedalo,lebo po prečítaní tohoto musím reagovať...dnes som to detailne nafotil,ako to zaistenie funguje..a teraz mi napíšte váš názor,fakt ma to zaujíma.. 1) neviem,ako to chceš zatlačením toho štvorčeka dolu odistiť 2) neviem,ak si to už ťahal hore,ako si to mohol zlomiť..veď sa ti to po pár cm oprie do svetlometu..to si musel fakt nejako s tým škubnúť,alebo vytočiť do strany... foto ako to vyzerá na vozidle foto pri zatlačení dolu..zaistené..takže ako povytiahneš ten háčik? foto pri podvihnutí a tým je háčik odistený a pripravený na povytiahnutie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.