Dodo-Kolín Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Ahoj kolegové, instaloval někdo z Vás dodatečně origo střešní okno? Je to náročný? Co ty výztuhy ve střeše? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 inštaloval ho jeden zo SH fóra ,cena cca 30 000kč po strešnom okne nenormálne túžim,ale po zistení tejto ceny som prestal nad touto úpravou uvažovať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 cus lidi. chtel bych se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s dodelanim sibru do OII kombi, co vsechno se musi udelat. a jak je to nakladny. premyslel sem nejdriv o dodelavce od webasta..ale to by vyslo na 20 000 a neni to origo a sklo se vysunuje nad strechu a ne do stropu. a myslim ze dodelani origa by mohlo vyjit levneji... tak me zajima co vsechno je potreba predelat a dodelat. diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 30 000 se mi zda moc a blbost. me jde hlavne o to dodelani a dod. elektriky potreba je snad jen sibr komplet s moturkem,odtok hadicema. ovladni sibru. stropnice. mozna naka ta vyztuha. jinak asi nic. nevim jestli je lepsi udelat diru do strechy nebo dat strechu s dirou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 no podle mě je třeba i střecha jak jinak by jsi chtěl e střeše přidělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 ten čo to už robil,tak do strechy urobil dieru,nemenil celú strechu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 no jenže to okno musí jezdit v nějakých lyžinách a ty ve střeše nesou pokud to není střecha pro okno to není jako u feldy,udělala se dirá a dalo okno (výklopný) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 tak samozrejmé je,že dorábal aj výstuhy strechy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 tady někdo okno dělal,ale i se střechou pohybuju, že by ke střeše někdo něco vařil nebo netoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kombajnek Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Ahoj, jelikož jsem to podsoupil u mojeho Golfa tak je potřeba celá střecha z Octavky jež má střešní okno. Z něj si vezmou pouze střední plát a výztuhy a napasují pořímo na vaši střechu, zatmelí, nalakují. Elektrikář dotáhne svazak šíbru skrz A sloupek a dotáhne do ŘJ a nakoduje. Docela je problem sehnat vše k přidělání hadiček a odtokové kanálky v karoserii. Já jsem to dělal kvůli tomu že jsme chtěl střešní okno a taky jsem měl poškozenou střechu. Střechu jsem sehnal z jedný havárky a vzal jsem si ji i se sloupkama. Doporučuji si sehnat stropnici a vše z původnho bouraného auta. Já jsem měl zničenou stropnici a ted jsme ji 4 měsíce scháněl novou a stejně ji nechávám potahovat do Alkantary jelikož je trochu poničená. Střecha mne vyšla na 3000,-, lakýra s klempířem na 7000, elektriku jsem si dělal sám, nové hadičky pro odtok 100. Po této peropetii doporučuji aby vám to někde udělali a vy jste nemuseli nic jiného než si to zaplatit. Jsem tímto vyléčen....ikdyž ten pocit ted ......že si 6 měsíců v roce můžu otevřít šíbr.....a nechat se kochat pohledem na oblohu je k nezaplacení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.