Kvido27 Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 Nestala se někomu následující závada? Maxidot mi začal hlásit poruchu postupně všech žárovek co v autě jsou, od obrysovek až po hlavní světla. Všechny světla svítěj. Po vypnutí a zapnutí motoru se to opakuje. Po cca 3 hodinách kdy bylo auto vypnuté to už neudělalo. To bylo před 2 měsícema a včera opět to stejný. V servise na diagnostice vyběhly závady všech žárovek (a 3 A4 tisku :-), ale nějak si s tím nevěděj rady a chtěj abych jim tam mazlika nechal na zkoušení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seaman Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Mne sa stalo, ze som rano nastartoval a hlasilo chybu ziarovky, vystupim, pozriem a jedno denne svetlo nesvieti, to som mal auto tri tyzdne, cestou som sa zastavil v servise, ked som sa vratil k autu s technikom, vsetky svetla svietili a ani kontrolky nic nehlasili :-) odvtedy mam pokoj, nic nehlasi a vsetko svieti, tak neviem, co sa mu stalo, dalej to neriesim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 K tomuto bolo 28.7.2009 vydané TPI pod číslom 2021179/1: Vyjádření zákazníka/ zjištění dílny Na panelu přístrojů se postupně zobrazí informace o poruše všech vnějších žárovek. V paměti závad elektronického centrálního rozvodu (BCM) jsou uloženy závady žárovek vnějších světel, i když jsou žárovky plně funkční. Technické pozadí Chybný software elektronického centrálního rozvodu (BCM). Zavedení v sérii Nový software elektronického centrálního rozvodu (BCM) SW 360. Opatření V případě reklamace aktualizujte diagnostickým přístrojem VAS 5051x pomocí On-line nebo Multi Flash CD (verze V09/01) software řídicí jednotky elektronického centrálního rozvodu, diagnostická adresa 09 (BCM). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Dík, info předám technikovi v servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 bych mu je predal pred majitelem servisu at vidi co zamestnava za hnupy, posledni dobou me fakt sere nekompetentnost lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Tak dneska mi v servise flashli BCM, prý to už bude v pořádku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 Zajímavé, auto jsem dostal 03/2009 a tento týden jsem se setkal se stejnými problémy. Nemáme tam nějaký časovač ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.