Roman1173 Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Mám problém se stěrači,asi před týdnem mi z ničeho nic začaly sami od sebe stírat za jízdy přední stěrače.Po vypnutí zapalovaní a opětovném zapnutí to přestalo.Předevčírem to začalo znovu ale už nepomohlo ani vypnutí zapalovaní,vyndal jsem velké relé(jediné které cvakalo)vyčistil kontakty a sterače v pohodě ale pro změnu se zbláznil zadní stěrač s tím že nešel vypnout vůbec.Chtěl jsem zajet na vrakáč stím že zkusím vyměnit relé ale po cca 2 kilometrech to přestalo,dnes ráno cestou z noční to začalo znovu pro změnu přední i zadní.Muže někdo poradit co s tím popřípadě jestli je tam ještě nějaké relé na stěrače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
00pedro00 Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 cau, mam podobny problem, ale zatial len s prednymi stieracmi. prosim ta ktore rele je za to zodpovedne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Nevím to jistě ale pomohlo vyčistění toho velkého s nápisem 377 u zadního stěrače sem zatím vyndal pojistku a budu to řešit až v týdnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Tak jsem vyndal pojistku od zadního stěrače a přední dali pokoj.Nevíte někdo kde najdu relátko na zadní stěrač ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
00pedro00 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 podla vlastnej skusenosti ti chcem poradit aby si skontroloval, konektor ktory je v priestore za zadnym lavym blatnikom (ako ked sa chces dostat ku ziarovkam od zadneho svetla), ja som tam mal riadnu vlhkost a konektor z toho zoxydoval a prebijalo to tam. z toho mi blbli stierace aj central s alarmom ako som pisal v mojej teme: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7203 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 :) dneska odpoledne mně zrovna napadlo se tam podívat a bazén,praskla hadička.Voda stříká do motorku a po hadičce stekla do kapsy.Chtěl jsem to sem napsat ale byl jsi rychlejší :D ,ráno to vysuším ,prostříkám a spravím hadičku.Dám vědět jestli to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 podla vlastnej skusenosti ti chcem poradit aby si skontroloval, konektor ktory je v priestore za zadnym lavym blatnikom (ako ked sa chces dostat ku ziarovkam od zadneho svetla), ja som tam mal riadnu vlhkost a konektor z toho zoxydoval a prebijalo to tam. z toho mi blbli stierace aj central s alarmom ako som pisal v mojej teme: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7203 Tak moc děkuju za radu,vyřešeno .Konektory byli za oxidovaný a mokrý,jeden drátek upad a dotýkal se jiného svazku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 fiha, co to je za bastl tech nekolik cernych dratu, slaby smotany sedy, ta izolacka a spol... Co to je, alarm? Nevím to jistě ale pomohlo vyčistění toho velkého s nápisem 377 u zadního stěrače sem zatím vyndal pojistku a budu to řešit až v týdnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 fiha, co to je za bastl tech nekolik cernych dratu, slaby smotany sedy, ta izolacka a spol... Co to je, alarm? Šedý smotaný je anténa,jak jsem pořídil tak prozatím zůstalo.Zatím jsem to nestudoval ale v každém případě to takhle nezůstane.Alarm Jablotron,prozatím bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Fezzy Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ahoj, zdravím vás. Jsem tu nově, snad píšu správně. Mám tento problém, začalo to (nevím zda shodou okolností, či zda je to příčina) po přepínání prodlev cyklovače - těch několika poloh cyklovače na páčce stěrače. Od té doby nemohu přední stěrače zastavit - jedině při vypnutí motoru + vytažení klíčku ze zapalování. Navíc mi začalo auto při rozjíždění a na dvojku rychlost jakoby lehce cukat. Při plynulé jízdě pak již jede bez problému. Mám Otavia 1.9 TDI 81kW, r.v. 1999. Může problém stěračů souviset i s jízdními vlasnostmi (elektrika) ? Děkuju za případné odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinSt Odesláno Červenec 24, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2018 Ahoj, tak tento tyden jsem resil problem s "nevypinatelnymi steraci" take na 1.9 TDI 81kw r.v. 2001 - el. schema c. 1/13 (at to nemusite hledat). Ukazalo se, ze dobeh byl OK, rele krabicka s elektronikou (377) taky OK a packa byla taky OK. Propojeni mezi packou a cyklovacem steracu (rele krabicka 377) naprosto bez chyby. Zadny zkrat, nebo prekrouceny drat. Propojeni k prednim motorkum take bez jedineho naznaku zavady. Konektor u leveho zadniho svetla byl trochu zoxidovany, ale zadny zkrat na konektoru nebyl. Nakonec se ukazalo, ze cely problem byl v kabelu 53c, ktery je jen nejaky signal k zadnimu steraci. Tenhle kabel (53c) byl samozrejme prekrouceny v miste mezi patymi dvermi a strechou (na leve strane ta gumova hadice a v ni draty). A protoze tam byl zkrat, tak to vzalo s sebou i par dalsich kabelu. Asi nemusim zduraznovat jak paradne se to vymenovalo.... Kazdopadne po vymene to bylo OK. Takze pokud nekdo z vas bude resit podobny problem, jednoduse to jde vyzkouset tak, ze pin 53c na cyklovaci steracu (377) olepite izolepou a zkusite to s timhle zaslepenim. V ten moment ta kouzelna krabicka totiz nema paru o zadnim steraci a pracuje jen s prednima. Takze rada na zaver zni: pokud vam zlobi predni sterace, dost mozna je problem vzadu (to je logicke ). Jen zasnu nad tim, kdo tohle vymyslel... Hodne zdaru se zlobivymi steraci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KociLc Odesláno Září 1, 2020 Sdílet Odesláno Září 1, 2020 Zdravím.ja mám problém také ze sterači,Ale zadní stěrač nemám. Už mám druhej motorek a relé a pořád nic. Ještě přemýšlím že bych vyměnil lukas. Už nevím kam sáhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.